Happy and merry

12/18/2016


Miluji Vánoce. Měla jsem je ráda už od dětství. Asi proto, že jsem zbožňovala maminčino cukroví, zdobení stromku a světýlka.Tohle mi zůstalo, a ikdyž už nejsem malá, na Vánoce se těším snad ještě víc. 

Jsem estét, takže si doma užívám vánoční výzdobu, těším se na vybírání stromku, vybalování a nakupování nových ozdob, na balení dárků, pečení cukroví na poslední chvíli... Těch malých radostí je najednou tolik, že mi nevadí davy lidí v obchodech, fronty v supermarketech a ucpané silnice. To je fakt, kterému se ve městě nevyhnete. Když si vše zařídíte tak, abyste nemuseli do obchodu před Štědrým dnem, ani vás to nijak netrápí. A když si navíc můžete dát pár nerušených dní od práce, je to dokonalé. Vím, že poslední týden, co nás teď čeká, bude asi nejnáročnější, ale ta sladká odměna o víkendu za to stojí. 

Na Štědrý den budeme doma jen my dva a na to se neskutečně těším. Vánoce budou po našem. Pozdní vstávání, dlouhé snídaně v posteli. Klidně zůstanu v županu celý den :D Kdy jindy si to můžu užít. Uděláme si dopředu kupu bramborového salátu a večer už jen rybku. Budeme popíjet domácí svařák, poslouchat vánoční pecky, všude světlo svíček, vůně Františka a záře světýlek ze stromku. Vánoční pohoda, jak má být. Zkuste taky vypnout, užívat si těhle maličkostí, přivonět zase k těm pravým Vánocům a klidně si doma zavést vlastní tradice. Ať to bude nědělní brunch na Štědrý den nebo procházka se svařákem, buďte hlavně šťastní a dělejte šťastné ty okolo vás. Ať máte krásné Vánoce, všem vám k tomu posílám velkou pusu :)

DIY coat (similiar here) HM jumper, hat and trousers, Rebecca Minkoff bag, Adidas slip on superstars
Ph. by Karol

You Might Also Like

2 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images