Estée Lauder Double Wear Nude Makeup

1/21/2017


Jestli se neradi v koupelně po ránu pitváte s nanášením dokonalého makeupu se štětci, protože na to prostě nemáte čas, tak se vám bude líbit tenhle zlatý poklad. Musela jsem ho ale dostat, jinak bych se neodhodlala ho vyzkoušet. Nerada hledám nový, málokterý mi sedne. Mám totiž jeden dlouholetý oblíbený od Bobbi Brown. A protože jsem s ním spokojená, zatím jsem neměnila. Tedy dokud se mi do ruky nedostal Cushion Stick Radiant Makeup.

Mám odstín Desert Beige, což je studená světlá béžová, která perfektně sedne mému přirozenému odstínu pleti. Makup má lehkou skoro až pěnovou konzistenci. Tubu stačí pootočit a barva se dostane na aplikátor. Houbičkou ho rozetřete stejnoměrně po celé tváři. U očí si pomáhám prsty a tam, kde potřebuju trochu víc vrstvy, ho jemně vklepávám. Splyne s pletí a přirozeně jí sjednotí. Stačí zaxifovat pudrem a vydrží opravdu dlouho. Nemastí, spíše naopak zmatňuje. Mám dojem, že bude sedět normální až mastné pleti. U sušší si myslím, že by mohl vytvářet suchá místa nebo je zvýrazňovat. Možná je to dané tou našlehanou konzistencí. Pokud máte na obličeji např. ze zimy suchá místa, tak před nanesením doporučuji použít jemný peeling a vyživující krém. Super je i rozjasňující báze, s ní vypadá líčení bezchybně. 

Makeupu stačí nanést malé množství. Pokud se vám stane, že vymáčknete víc než je potřeba, pootočte tubou v opačném směru. Zbytečně si ho tak nevyplýtváte. Jsem zvědavá, jak dlouho mi při každodenním používání vydrží. Uvidíme. Odhaduju ale že více než 3 měsíce určitě. Máte ho doma? Jste s ním spokojeni? Dejte mi vědět:)


You Might Also Like

2 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images