My Year 2016

1/03/2017


Původně jsem nechtěla dělat souhrn za uplynulý rok, protože zas tak zásadní nebyl, ale nedalo mi to. Tak jsem se probírala fotkami za celý za posledních 12 měsíců a vytáhla ty mé oblíbené takže z toho je takový mix všehochuti. Nechci se ale vracet zpět a vyprávět, jaký uplynulý rok byl. Chci to vzít naopak. Chci si vysnít ten letošní.

Pár věcí, které si chci splnit...chci se znovu podívat do Tater a užít si je minimálně stejně jako minulé léto. Chci se podívat podruhé do Paříže a odškrtnout si to v mém poznávacím wishlistu stejně jako minulé Benátky. Kdo jede se mnou? Chci strávit konečně víkend ve srubu nebo horské chaloupce s krbem. Víte o nějaké..? Chci mít více času na čtení. Chci častěji chodit do sauny, protože je to naprosto super a ozdravující. Přeju si častěji jezdit do termálních lázní, které jsem si zamilovala už v Budapešti. Nějaký tip na takové místo u nás? A zapomněla jsem na pravidelnou masáž. Mám konečně věk na to se už plánovaně rozmazlovat. Chci vidět hrad Zvíkov. Moc se chci podívat do Zikmundova a dopřát si jejich báječnou domácí snídani. Když už jsme u toho jídla, mám na seznamu pár restaurací jako Grand Cru, La degustation, Kalina a další. Přijímám všechna pozvání, stejně tak i do pražských  kaváren, kde jsem ještě nebyla. Další bodíky, které si chci tento rok splnit. A posledních pár přání, které se týkají zařizování...už toho naštěstí moc nezbývá. Jen sehnat kovový 8-ramenný lustr do kuchyně, sadu stejných ručníků do koupelny a dokonalého ušáka na to pohodlné čtení. A nesmím zapomenout na zdravíčko. To mě tenhle rok začalo trápit. Snad se všechno brzo spraví a budu mít pleť opět bez ekzému a hlavu plnou vlasů. Doufám v to...

Přejte si tenhle rok taky něco. Něco, co se dá určitě splnit a není to nemožné. Něco, na co můžete nejen myslet a snít, ale hlavně na tom začít pracovat. Nezůstávejte jen u snů, ale dělejte je skutečnými. Napište mi do komentářů, co byste si tento rok rádi splnily. Vyslovená přání jsou silnější, než byste řekli :)

Krásný rok 2017 plný splněných přání :)

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Na první fotce máte botky, které mám už delší dobu na svém wishlistu, jen čekám na slevy. Jsou to už druhé, které jsem od vás "okoukala", ty první HM už bohužel nejsou k sehnání :-( A znovu říkám, že váš vkus je přesně pro mne, jen tak dál, ráda vás sleduji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni je v Zaře pořád mají, ale jsou pod novou kolekcí, tak nemyslím, že je hned tak zlevní. Moc děkuju za feedback a sledování. Já se budu dál snažit inspirovat :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images