New fashion brands

3/13/2017


Už vás nebaví chodit po obchodech a hledat originální oblečení, které stejně nenajdete..? Vynechte pro tentokrát H&M, Zaru, Mango nebo Topshop a objevte svěží brandy. Jsou nápadité, stylové, trendy a hlavně originální. O čemž svědčí i vyšší ceny, ale odměnou vám bude kus, který nenosí každý druhý. Ve kterém vyniknete. Většina takového oblečení je zároveň nositelná i více než jednu sezónu. Mrkněte na jejich stránky a dejte mi vědět, co se vám líbí.


Když máte rádi zajímavé detaily, neotřelé oblečení, zabruste ke Storets. Mám od nich jednu košili a nemůžu si jí vynachválit. Rozhodně ji unosím hodně často. 


Řasení, volány, splývavé materiály, vázačky, základní barvy i krajka a plisé. Acler je minimalistický i romantický. Pokud nejste na profláknuté designérské značky, tady se zamilujete.



Čisté linie, výrazná silueta a 11 capsule kolekcí zaručuje originalitu. Najdete tu kvalitní materiály a super zpracování. Jemné barvy a něžné detaily dostanou ženské duše, stejně jako tu mou. Navíc se tu hodně inspiruji pro své DIY výtvory.



Loél vznikla v LA. Vyznačuje se kvalitní kejčovinou, dbá namateriály i zpracování. Zajímavé detaily mě na ní baví nejvíc. V kolekci najdete kromě oblečení i doplňky, boty a kabelky.



Nositelné oblečení, vrstvení, kombinace stylů s ženským podtextem. Není extravagantní, ale přesto Pixie nepřehlédněte. Ceny jsou o něco vyšší, ale hlídejte si svůj vysněný kousek. Mívají na vybrané oblečení slevy.



Newyorský brand, který vás bude bavit. Stylové, minimalistické i trendy a nositelné kousky. Líbí se mi jednoduché střihy vždy s nějakým detailem navíc. Vyberete si tu základ šatníku i pro speciální příležitost.




You Might Also Like

5 komentářů

  1. Jani, krásný a inspirativní článek. Zajímavé značky. Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to jsem si na pár ještě vzpomněla. Super značky mají u Revolve a kabelky Camelia Roma jsou krásné...

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. To mi povídej. Teď budu muset šetřit, nebo zase sednout ke stroji :)

      Vymazat
  3. Naprosto úžasný a super článek! Určitě se na značky z článku moc ráda podívám. Už mě ta věčná Zara začínala unavovat ☺. Fakt super! Martina

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images