Tom Ford Beauty

4/04/2017


Kdo sleduje mé Insta Stories, tak ví, že jsem se minulý týden byla podívat v Douglasu na novinkách od Tom Ford Beauty. Jeho dekorativní řadu okukuju už nějakou dobu a zatím jsem se nedostala nic vyzkoušet na vlastní kůži. Teda až doteď, kdy nám tým Douglas předvedl, co všechno kolekce obsahují. Dva favority jsem si odnesla s sebou. Konečně můžete vidět, c se skrývá v černé taštičce.

Nemohla jsem odejít bez paletky stínů na oči. Tahle je v odstínu Orchid Haze a je naprosto dokonalá. Kdo mě zná, tak ví, jak mi srdce zaplesá, když se jedná o paletky na oči. 4 super odstíny ve fialové, hnědé, švestkové a růžovo-zlaté k sobě perfektně pasují. Nemůžu se dočkat, až je vyzkouším. Druhým pokladem je krycí pudr. Sáhla jsem po odstínu Fawn, který vyhovuje mé světlé spíše studenější pleti. Krásně se nanáší, přirozeně zmatňuje a je částečně  krycí.

Pokud hledáte neobvyklé vůně a Ingredients vás zatím netáhne, u Forda můžete najít tu svou. Navíc skoro většina parfémů je unisex, tak si ji můžete se svou polovičkou dělit. Mně zaujala za všechny nejvíc Soleil Blanc, čistá, jemná vůně, ale přitom charakteristická. Jen tak nezapadne. Další láskou jsou kosmetické štětce, nikdy jsem snad netestovala příjemnější štětce, než právě tyhle. Jsou dosti dražší, ale je to za mě investice která se vyplatí, když se o ně budete dobře starat.

Kdo miluje rtěnky, u Forda si přijde na své. Nespočet odstínů a struktur. jemné, matné, s leskem i balzámy s barvou. Navíc ty krásné obaly. Jediný problém budete mít s výběrem odstínu, je jich totiž tolik, že to nebude snadná volba :D

A pokud už se třeba teď chystáte za sluníčkem, mohla by se vám líbit řada Soleil, která je celá inspirovaná létem a sluníčkem. Všechny produkty jsou laděné do zlaté, se třpytem, rozjasňují, dodávají třpyt a jemný lesk. Perfektní jsou tvářenky nebo gelové rozjasňovače.

Ale dost básnění, budete se muset přesvědčit sami a vyzkoušet, co vás zajímá. Nebo mi rovnou napište, co máte ozkoušené a s čím jste spokojené :)


You Might Also Like

2 komentářů

  1. Och aj mne srdce zaplesá, ak ide o paletky očných tieňov ♥ všetko je perfektné a inak ja teraz hľadám nejakú do bordo odtieňov ::)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni na odkaz, jsou tam další odstíny, ale stejně doporučuju zajít do Douglasu a vyzkoušet si je :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images