Jo Malone London

5/19/2017


Kdo sleduje svět vůní, asi mu neunikla poslední novinka. Světoznámé parfémy z dílny londýnského Jo Malone jsou konečně i u nás v Praze, a to přímo v Douglasu v Palladiu. Zatím jsou dostupné jen na této prodejně, tak se zajděte podívat. Nebo online, ale ne kompletní nabídka.

Čím jsou tyhle vůně jiné? Jsou prostě jedinečné, voní jako žádné jiné. Dají se vrstvit, takže si můžete namixovat svůj osobitý parfém přímo na těle. To mě hodně láká. Zatím jsem se zamilovala do vůně Wood Sage&Sea Salt, která v sobě míchá svěžest mořských vln a dřevité tóny. Dohromady neodolatelná kombinace, která vás neomrzí. Stejně jako ovocná Pomegranate Noir, která je plnější, má výraznější vůni po granátovém jablku, malinách a švestkách. Ideální na večer. A jedno na Jo Malone miluji nejvíc. Tyhle vůně vydrží extra dlouho. Mám doma vzorek na papírku už třetí den a pořád je plně cítit. Neuvěřitelné.

V nabídce kromě desítek parfémů najdete i menší balení do kabelky, nádherně voňavé svíčky, které vypadají skvěle i jako samotná dekorace. Mýdla, sprchové gely, tělové oleje, pro pány kolínskou vodu i vůně a oleje do bytu.

Já se do Jo Malone zamilovala hned napoprvé, třeba na tom budete stejně. Dejte mi vědět, až očucháte, která vůně vás očarovala :)


You Might Also Like

1 komentářů

  1. Jo Malone má úžasné vůně. Jsem ráda, že se konečně dostal i k nám.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images