New in Caltha Cosmetic

9/25/2017


O Calthě jsem vám psala už v jednom předchozím článku. A taky o tom, jak mám moc ráda přírodní kosmetiku. A protože mi už doma došel od ní krém, šampón zrovna tak a můj oční krém už taky dosloužil, bylo na čase se zásobit. Taky se vám vždycky stává, že vám toho v koupelně dojde několik najednou?

Posledně jsem zkoušela kopřivový šampón, který mi moc vyhovoval, a protože se šampóny mají po čase střídat, zvolila jsem tentokrát ten s vrbovou kůrou a lopuchem. Je pro objem, proti lupům a vypadávání vlasů. Něco pro mě. Mám po něm super vlasy. Lehké, čisté, bez zatížení a dobře se mi po něm upravují.

Na oči testuji oční krém s kyselinou hyaluronovou a kofeinem. Má lehkou konzistenci, dobře se roztírá a stačí ho kapička. Vklepu ho pod oči a lehce vmasíruji. Příjemně hydratuje a myslím, že by ho snesly i citlivé oči. Já jsem s ním spokojená, tak uvidím, jak dlouho mi tohle balení vydrží.

Třetí novinkou je citrusový krém na mastnou pleť. Nemastný, jemný a hydratující. Mám pocit, že mírně zmatňujte pleť. Takže je opravdu vhodný pro pokožku, která má sklon se mastit. S tím já totiž bojuji pořád, ale to je u mě běh na dlouhou trať.

Máte s Calthou zkušenost? Co jste konkrétně otestovali?


You Might Also Like

4 komentářů

  1. Moc se mi článek líbil! Až budu v Olomouci, něco si tam asi koupím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Caltha normálně posílá i poštou. Ale jasné, že když budeš poblíž, tak si to můžeš osahat a očichat :)

      Vymazat
  2. Pekny clanek, s Calthou zadne zkusenosti nemam, neb o ni slysim poprve. Nicmene zni velmi sympaticky a je i prirodni - coz ja rada. Ja se rada drzim svych "zajetych" produktu na plet i vlasy. Taky se mi stava, ze toho jeden mesic spotrebuji az prilis, a dalsi zase mene.
    https://simplelivingstylebyvera.blogspot.co.at/Budapest - Paris of the East?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já poslední dobou právě vyhledávám jen přírodní kosmetiku, která pleť a vlasy zatěžuje co nejméně a nevyvolává nějaké reakce. Mám takové období, že syntetické věci nesnesu. Calthu klidně zkus, uvidíš, jestli ti taky sedne.

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images