Think pink

10/01/2017


Dneská žádná hluboká moudra. Jsem odpočinutá po víkendu v přírodě v krásném  Českém Švýcarsku a vypínám. Mimochodem, chtěli byste zase nějaký článek s fotkami a tipy, co tam vidět a kde se najíst? 

Jinak k mému podzimu. Užívám si ho na max. Jsem ráda za každý slunečný den a příjemnější teploty. Co to jde, trávíme čas venku. Chodíme běhat, na procházky do parků, na trhy, Náplavku a o víkendech vyrážíme do přírody nebo třeba do lesa na houby. 

A jak si ho užívám ve skříni? Tak nějak napůl s létem. Ještě se nechci rozloučit s letními kousky. Třeba jako v případě téhle sukně. Stačilo ji doplnit svetrem a kozačkami a bylo mi příjemně. Není na tom nic těžkého. Minule jsem pobíhala ve městě v midi letních šatech, přes které jsem oblékla pastelový rolák. Nějak mě ty šedivé a černé barvy zatím nelákají a nejlíp se cítím právě v tomhle. Asi to odráží i mou momentální spokojenost, která se takhle projevuje. Ono na tom asi něco bude. Vypadávající vlasy neřeším, už se to asi konečně ustálilo a můj ekzém na pleti konečně mizí. Kdybyste chtěli tip na zkušenou kožní, piště :) Neřeším kila navíc, prostě pravidelně sportuji a jím zdravě i si dopřávám. Rovnováha podle mě. Pracovně super a konečně i spím normálních 8 hodin denně. Nemám si na co stěžovat. Mám teď prostě růžové období a naprosto mě to tak baví. 

Takže pokud na sebe  zase budete chtít navlíkat šedivé svetry, černé kalhoty a boty, zkuste se zastavit. Vyměnte aspoň jeden kousek za něco barevného. Uvidíte ty změny. Když to funguje u mě takhle, tak proč by u vás nemohlo obráceně, pokud vám ten barevný kousek aspoň o trochu zvedne náladu. Podzim je přece krásný a taky barevný...

HM jumper, DIY tulle skirt, Bershka velvet boots, Chloé bag

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Neskutečně se mi líbí tenhle outfit, hlavně barevně - takové odstíny růžové jsou přesně moje gusto a navíc se mi líbí ta gradace - vrch světlý a spodek nejtmavší :). Jinak jsem ráda, že se ti v životě daří a konečně se cítíš tak pěkně psokojeně a mimochdoem, ano, STRAŠNĚ bych ocenila tip na dobrou kožní (nejlépe takovou, která mě nenadopuje kortikoidy).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus jí: http://kozniambulance.fialova.sweb.cz/
      Je skvělá a jako první mi hned pomohla, narozdíl od jiných kožařů, které jsem předtím vyzkoušela. Sice na termín objednání čekáš víc než měsíc, ale můžeš přijít i bez objednání s tím, že si třeba dvě hoďky počkáš v čekárně. Ale jistí to sváča s sebou a nabitej mobil nebo počítač :D

      Vymazat
  2. To si vravím aj ja, a tak mám na svojom wishliste momentálnesvetlé čižmy nad kolená (sivé alebo béžové) a nejaké červené alebo bordové kotníkové a potom nejaké farebné svetre a kabát lebo všetko čierne už mám :D plus včera sme boli trochu von s manželom a mala som čiernu suknu, tak som vymenila cierne silonky za bordové nech to trochu oživím :)
    Inak kásny outfit.. :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bezva, ta zima přece nemusí být tmavá. Barvy jsou super. A děkuju. Taky se mi líbí, jen škoda, že už to vypadá jen na silonky :(

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images