white sneakers in winter

10/07/2017


Já vím, že trend bílých tenisek není nic nového, ale tyhle jsou moje první. A mám z nich takovou radost, že se o to s vámi musím podělit. Tyhle TOMSky jsou tak pohodlné a padnou mi jako ulité. Už je asi nesundám, dokud mi nebudou mrznout kotníky. Nebo so do nich seženu nějaké cool ponožky. Mimochodem Urbanlux má teď od Happy Socks speciální fashion edici ponožek Hysteria. Doporučuju vyzkoušet v nějaké nápadité kombinaci. Třeba právě s jednobarevnými teniskami. 

A jak takové tenisky užít i teď na podzim a v zimě? Za mě rozhodně s vlněným kabátem a klasickými nebo koženými kalhotami. Vypadá to svěže a nenudí. Když necháte pod svetrem nebo mikinou vykukovat bílou košili a přihodíte skládanou sukni, máte super outfit. Oblečte vlněné žebrované šaty, stylovou kabelkou a bílé tenisky, které to celé dotáhnou k dokonalosti. A jaké barvy? Sáhněte po těch jemnějších a světlejších odstínech. Černou si můžete užít kdykoliv jindy. Taková světle šedá, béžová, pastelově růžová bude s bílou skvěle sladěná.

Co vy a bílé tenisky Máte, nosíte a s čím..?




You Might Also Like

4 komentářů

  1. V jednoduchosti je krása a biele tenisky u mna tu jednoduchu krásu dokonale vystihuju. Na jesen určite ano, ale v zime by som v nich asi zamrzla.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  2. Jestli bude zima, jako poslední roky, tak se pár teplých dnů i na botasky najde :)

    OdpovědětVymazat
  3. U mě vždy vedly černé kecky, jen z praktického hlediska. Vlastním i jedny světle růžové vansky, kombinují se jednodušeji, ale holt jsem asi čuník, takže čistit a čistit :)

    https://michachaela.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, já mám na to docela dobrý fígl. Na gumovou podrážku používám trochu odlakovače, když už špína nejde ničím jiným dolů a je po něm pěkně čistá a bílá jako předtím :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images