Red stretch boots

12/13/2017


Tyhle červené strečové kozačky byly velkým hitem už na jaře. A já to zase jako vždycky prošvihla.
Viděla jsem je po létě i v Zaře, ale když tak ty chudinky tak stály, ani se mi v té chvíli vlastně nelíbili. Jenže pak je vidíte na každé druhé světové blogerce a začne se vám tenhle styl bot líbit a zrovna v té červené. A jak tomu tak u mě bývá, nedaly se v tu dobu nikde sehnat. Stává se vám tohle taky? Tak jsem strávila několik hodin hledání a googlení, až jsem je objevila u Miss Selfridge. Nejsou nejdokonalejší, ale účel splnily. Červená není úplně moje barva, protože je prostě hodně výrazná a na to je potřeba odvaha, ale proč to nezkusit. od toho ty outfitové posty jsou, aby vás třeba i k něčemu novému inspirovaly. 

Jak takové kozačky nosit? Zkoušela jsem je k šatům v nude nebo béžové barvě a taky vypadaly super. K džínům s rovnými nohavicemi se mi ale líbí nejvíc. Stačí je nechat barevně vyniknout v jednoduché kombinaci, nebo přidat další červený detail...potisk na tričku nebo rudá rtěnka. Červená si dobře rozumí s černou, bílou, béžovou, krémovou, šedou, ale klidně zkuste i něco neokoukaného, jako mix růžové a červené. Nebo vzory, černobílí kostka nebo puntík s ní dobře funguje. A světlá džínovina k rudé prostě patří, stejně jako leopardí vzor. Nedivte se, že na sobě nemám kabát a šálu, fotky jsou staršího data, ale vy si to tam domyslíte, že jo..? :D  Chtěli byste příště nějakou outfitovou inspiraci, jak tenhle typ kozaček nosit?

A abych nepsala jen o outfitu i pro ty, co sem občas chodí pro moje moudra...chci přidat pár řádků o blížících se Vánocích. Aby se přiznala, mám to tenhle rok úplně jinak, než doposud u mě bývalo zvykem. Dárek mám jen jeden a to pro přítele, zbytek budu nakupovat v lednu, až pojedu k našim. Máme totiž v plánu po Štědrém dnu utéct na chaloupku do Beskyd a strávit tam zasněžený Silvestr. Už se na to hrozně těším a hodlám si to náležitě užít. A co je nejlepší, na té chalupě není internet. Tohle už hodně dlouho potřebuju. 

Nemám doma ani pořádnou vánoční výzdobu a nějak mi to nevadí. Teprve v pondělí jsme koupili stromek a zítra se snad dostanu k tomu, abych ho nazdobila. Prostě to tento rok nehrotím a nebudu ani péct cukroví a už vůbec nehodlám dělat Vánoce jen pro fotku, ale pro nás. Sama vím, jak to u blogerů doma vypadá. Minimálně měsíc dopředu si už připravují vánoční obsah, aby měli co postovat, ale mě tohle omrzelo. Chci si to užít po svém a hlavně nic nemuset, dělat jen to, co chci. Takže pokud vám u mě chybí vánoční inspirace, mrkněte se do starších postů. Já hodlám odpočívat, vypnout a užívat si společného času offline. Jak to máte doma vy? Honíte se za dárky a dokonalou výzdobou, nebo jste na tom stejně jako já?

Zara blazer, Levis tee, vintage jeans, Rebeca Minkoff bag, Miss Selfridge boots

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Boty mají krásnou barvičku a hezky ladí s trikem :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se takhle taky moc líbí. jen bych to nejraději nosila bez toho zimního kabátu :D

      Vymazat
  2. ja by som veľmi rada vyzdobila celý dom, každý deň zdobila medovníéčky a fotila krásne fotky s vianočnou tématikou - bohužiaľ sa ale živím niečím iným takže musím žiť v realite, chodiť do práce a plniť si povinnosti :D

    Viki Ceglédyová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viki, já v tom sice dělám, ale před Vánoci je toho v práci právě nejvíc, že si nenajdu pořádně ani čas na to si to doma vyzdobit...ale říkám si, že o tom ty Vánoce nejsou. O víkendu jedeme do Budapešti a tam si tu atmosféru užiju až až :)

      Vymazat
  3. Mně se tenhle trend strašně líbí, ale myslím, že je nenositelný pro někoho, kdo celou dobu chodí městem (aka mě například :D :/), protože ta neskutečně tenká podrážka by fakt kočičí kostky nevydržela. Takže na koukání ano, na reálné nošení ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jasné, že to nejsou úplně boty na celodenní chození, ale na kratší přebíhání od jedné židle k druhé, jsou super. A když nechodíš zrovna po kostkách, tak je to fajn :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images