How to wear red boots

12/15/2017


V minulém postu jsem vám ukazovala červené kozačky na sobě, dneska mám pro vás připravenou další inspiraci navíc.
Červené kozačky jsou na nošení docela oříšek. Stejně jako jakýkoliv červený doplněk. Je totiž tenká hranice mezi tím, kdy to vypadá stylově a kdy už přeplácaně.

Pokud nejste na příliš výrazné kombinace, držte se základních barev jako bílá a černá. Tím nic nezkazíte a s červenou to pěkně ladí. Skvěle vypadá taková kostka, pruhy nebo puntíky, navíc můžete přidat džínovinu. Osobně se mi s červenou líbí nejvíc světlá nebo středně modrá.

Když už vzory, tak bych opět sáhla po jednoduchých odstínech. Ten černobílý květovaný vzor vypadá na první fotce perfektně. Leopardí kabátek a tričko s potiskem a džínami je sice o něco výraznější, ale stále je to stylové. I romatické světlé šaty v bíle si s tímhle trendem rozumí, když nepřidáte k outfitu nic navíc, splní to skvěle účel. Mixujte vzory, které v sobě obsahují odstín červené, třeba skotskou kostku nebo nějaký květinový potisk na šatech. Kromě černé a bílé si červená rozumí s odstíny šedivé, béžové, krémové, ale i výraznější růžové pro odvážné. 

Strečové kozačky jsou úzké kolem kotníku a tak budou slušet jak pod rovné kalhoty, tak i k sukním a šatům. U těch ale pozor, aby vám nekracovaly nohy nebo nerozšiřovali lýtka. 

Jestli se červené nebojíte, přidejte klidně ještě nějaký deatil navíc. Mně se moc líbí sladěný potisk na tričku, kabelka a rozhodně rudá stěnka, která celý outfit skvěle podtrhne. 

Jestli nechcete být celou zimu nenápadné myšky, červenou určitě zkuste. Co je víc vánočního, než outfit zbarvený do téhle barvy :) Zkusíte to? 


You Might Also Like

0 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images