One sweater 6 outfits

3/31/2018


Chci vás tímhle outfitovým článkem přesvědčit, že není potřeba mít skříň narvanou všemožným oblečením, stačí si jen správně vybírat.
Někdy opravdu stačí jen jeden správně zvolený kousek a máte vystaráno. Tenhle svetr je toho důkazem. Tahám ho totiž od podzimu až do jara a neustále mě baví. Klasická béžová barva, zajímavě řešené rukávy, příjemný materiál s vlnou a mohérem a kratší volnější střih z něj dělají univerzální kousek ke kombinování. Pokud na nějaký podobný svetr narazíte, rozhodně ho berte. Tahle investice se vám vyplatí.


Jak takový kousek nosím nejraději?

Tón v tónu s béžovou

Tohle je ideální kombinace na jaro. Šifonová vzorovaná sukně, bílá košile a tenisky a samořejmě onen svetr. Místo hnědé kabelky bych příště klidně vzala i tu svou šedobéžovou Chloé, taky by vypadala dobře.

HM sweater, vintage skirt, Lindex shirt, TOMS sneakers. Zara bag


Béžová a šedá


Letošní zimu mě tahle jemná kombinace začala bavit úplně nejvíc. Nikdy bych neřekla, že to půjde barevně tak skvěle dohromady. Přidala jsem bílou na zvýraznění a sportovní ledvinku, která to hezkdy rozbila a dodala sportovní nádech. A k té vykukující košili, u volnějších a kratších střihů, vypadá lem košile prostě stylově. Vyzkoušejte to.

COS coat, Lindex shirt, HM sweater, HM trousers, TOMS sneaker, DIY satin fanny pack 

Béžová se vzory


Tenhle outfit jsem vám na blogu ukazovala celkem nedávno. Našla jsem tuhle sukni v sekáči a rozhodla se jí trochu vylepšit. Pasuje vzorem perfektně k ledvince od Mum.ray, mají stejný vzor. A barevně to celé ladí do odstínů béžové, takže ten můj ikonický rolák byl jasnou volbou. A protože jsem tentokrát vynechala vykukující košily, vypadá svetr mnohem lépe zastrčený za okraj sukně.

DIY + vintage skirt, HM sweater, Mango boots. Mum.ray fanny pack

Něžně s růžovou

Zkuste si někdy béžovou namixovat s odstíny pudru a pastelové růžové. Pro mě super barevná paleta skvělá na jaro. Je to jemné, něžné, ale rozhodne ne přeslazené. Když se vám navíc podaří zkombinovat textury a délky, bude to pecka. Já v tomhle outfitu sáhla po vlně, plisované sukni a semiši na kabelce. Navíc jsem si tuhle kombinaci oblíbila natolik, že jsem si ji oblékla hned několikrát za sebou. Opět jsem nechala koukat bílou košili, vypadá to s ní zajímavěji.

HM pleated skirt and sweater, TOMS shoes, Lindex shirt, Chloé bag 

S károvanými kalhotami

Tyhle kalhoty byly pro mě ze začátku trošku ořšek. Předtím jsem vzorované kalhoty moc nenosila, když ale sladítě barvy ze vzoru se zbytkem outfitu, máte vyhráno. Takový outfit bude na jaře vypadat dobře i s béžovým trenčkotem nebo kabátem. 

 Reserved pants, HM sweater, Lindex shirt, Mum.ray fanny pack, Sandro Paris boots, Topshop hat

S hnědou

Béžová a hnědá jdou dobře dohromady. Já k nim přidala ještě černé džíny. Takhle jsem byla zachumlaná v největší zimě v Budapešti, takže proto ten kožíšek. Na jaře bych místo něj vzala třeba knědý kožený nebo semišový křivám, s tím bude svetr vypadat taky suprově.

Vintage fur coat, HM sweater, Mango jeans, Zara boots, Topshop hat

You Might Also Like

0 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images