How to Wear Lingerie During the Day

4/17/2018


Zkoušeli jste někdy vytáhnout své prádlo nebo pyžamo na denní světlo? Dnešním postem vám chci dokázat, že jde tyhle prádlové kousky snadno zapojit i do běžného outfitu a navíc vypadají dost stylově.
Takže až budete příště polehávat v posteli ve své hedvábné košilce, nahoďte jen makeup, učešte vlasy, nazujte sandálky a směle vyražte do ulic. A pokud netušíte, jak na to, mrkněte na mojí outfitovou inspiraci. Třeba vás přesvědčím to taky zkusit :)


Noční košilka jako šaty

Máte doma hezkou noční košilku z kvalitního materiálu s jemnou krajkou, která vypadá skoro jako šaty? Tak plán je jasný...


Ta moje je z Intimissimi, je hedvábná a já se zamilovala do toho minimalistického květinového vzoru s proužky. Má krajkový lem a je perfektně tvarovaný, aby vám v podpaždí neodstával. Takové drobné detaily dělají celek. Jak ji jednoduše zapojit do outfitu? Pokud ještě není takové teplo, nebo pod ni chcete nosit podprsenku, ale nemáte rádi vykukující ramínka, oblékněte pod ji jednoduchý bílý top. Já sáhla po klasické bílém pánském tričku Topman. Pánská mají obecně vyšší gramáž bavlny a proto vám taky déle vydrží. Ke košilce jsem oblékla už jen křivák, sandálky se špičkou a kabelku. Nic složitého, ale s tímhle outfitem si můžete hravě vystačit od rána do večera. Na akci klidně bez trička, za to s hezkým výstřihem. Jak se vám tahle kombinace líbí?


Kimono jako blůza

Kimona jsou trend, který mě zatím minul. Vždycky jsem měla pocit, že se mi budou líbit jen na chvilku. Ale tohle se stejným vzorem jako na košili je něco jiného. Můžete ho nosit jen na doma, ale přijde mi to škoda. Ten potisk v kombinaci s černou vypadá moc dobře i na ven. Zkusila jsem ho obléct místo blůzy k černým zkracovaným kalhotům, kterým jsem na nohavice přidělala volánky.  Vypadá to žensky. Nazula jsem stejné chanelovské botky, bílý top a kabelku jako předtím. Stačí vážně málo a outfit vypadá zase jinak, co myslíte? Semišová bunda se mi k celému looku hodí odstínem, ale dala by se určitě nahradit i sáčkem nebo trenčkotem.


Krajkový top jako tílko

Tak hezkou krajku by byla škoda schovávat pod tričko nebo košili. Já zvolila úplný obrat a nechala top vykukovat v celé své kráse. Tílka s ramínky přes trička mám hodně ráda. Je to stylingový tip, který je zároveň praktický, když není na holá ramena ještě teplo a v tomhle případě, ta černá krajka na bílé ještě více vynikne. Perly na džínách a síťované punčochy společně s botkami (vidíte, jak jsou univerzální) tomu celému dávají chanelovský nádech. Něco pro mě. 


Tak a teď otázka na vás, který outfit se vám líbí nejvíce? A do čeho byste šli hned taky? 


You Might Also Like

10 komentářů

  1. Krásny nápad s kimonom! Tvoja kreativita ma neprestáva bavit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Když jsem ho viděla, tak jsem chvíli přemýšlela, s čím ho unosit. A pak mě napadlo to využití místo blůzy a s těmi kalhotami, které mám doma už přes rok a pořádně jsem je ještě nevynosila. Ta zkrácená délka je sice trochu oříšek, ale s tímhle typem bot se nosí skvěle :)

      Vymazat
  2. Kombinace se šaty se mi moc líbí. Sama nad něčím takovým přemýšlím. Jen mi nějak k tomu nejdou ty boty (volila bych jiné) buď klasické lodičky nebo nějaké espadrilky. Druhá kombinace s kimonem ta je fajn a líbí se mi. Ta poslední kombinace s krajkovým topem dobrý nápad, ale na mě je ta kombinace, až moc. Asi bych změnila ty punčošky( více, aby se podobaly té krajce na topu)rifle zajímavé s těma korálkama, ale v kombinaci i s kabátem co má proužek je, už na mě trochu moc (proužek, korálky, krajka, síťka). Asi jsem více konzerva :-) Ale jako inspirace super. Jinak moc chválím. Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za názor, já někdy ráda experimentuji. Ono být stále při zdi je někdy prostě nuda. Proto si občas vezmu boty, které k outfitu na první dojem nejdou, ale o tom to taky je...rozbít ty zažité škatulky a mixovat outfit podle chuti a ne podle precizního řádu a podobnosti. Ten chaos pak dělá vlastní rukopis a to, co nás odlišuje a tvoří náš vlastní stly a tenhle je prostě můj. Budu ráda, když někoho inspiruji zkoušet, kombinovat různé s různým a najít i to, co by na první pohled neměl odvahu zkusit.

      Vymazat
    2. Plně s Váma souhlasím. Já to spíše brala ze svého pohledu (na Vás se mi to moc líbí. Jste to prostě Vy :-). Ráda se nechávám inspirovat a pak to převedu zase do svého stylu. A díky za pomoc při rozhodování za to, zda do toho jít a konečně si koupit hedvábnou košilku jako šaty. Uvažuji o tom,už delší dobu, ale nějak jsem pořád váhala zda jí opravdu unosím. A teď konečně vím, že ano. Za to velké díky. Monika

      Vymazat
    3. Jee, tak to mám radost. tenhle prádlový střih je věčný. Je to silueta, která sedí skoro každé, stejně asi jako zavinovací šaty. Nevyjdou jen tak z módy a dají se vždycky kombinovat jinak, nově a neotřele. Takže za mě dobrá investice a moc schvaluju :)

      Vymazat
  3. Líbí se mi všechny a samozřejmě nejvíc ten první. Tobě sluší všechny a moc! Přemýšlím, kterým se nechat inspirovat na nejbližší focení. Bojím se, že na mně to nebude vypadat tak dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, zkus doma, ale vždyť víš, že ten vlastní styl ti sedí nejlíp. Každopádně si to můžeš vždycky osvojit po svém :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images