New hair by Lukáš Klucký

4/29/2018


Povím vám, zajít si po dlouhé době ke kadeřníkovi, je jako si naordinovat týdenní wellnes. Neuvěřitelně to zvedá sebevědomí a mít možnost, jsem v kadeřnictví každý týden :D

Ale vybrat toho správného není žádná hračka. Kadeřník vám prostě musí sednout. Je to stejné jako s dobře padnoucím makeupem. Jsem ráda za tip od kamarádky na kadeřnictví Hairtrend Lukáše Kluckého, který si založil vlastní studio na Vinohradech, jež úspěšně funguje již 13. rokem. Učil se u Welly, mimochodem kadeřníci od Welly jsou jedni z těch nejlepších. Asi vám bude říkat i něco jméno Barbora ze studia We are Spell. Když se kouknete na proměny Lukáše na jeho IG, asi pochopíte, o čem mluvím. To co dokáže s vlasy je pro mě jako kouzlení. A já si to sama otestovala na vlastní kůži.


Studio Hairtrend najdete na Vinohradech, kousek od metra a tramvaje. Je malé, útulné a hned při vchodu se tu prostě cítíte příjemně, skoro jako doma. A já se navíc zamilovala do těch velkých zrcadel a křišťálového lustru. Tohle je moje.


Když jsem přišla za Lukášem, měla jsem vlasy po fitku, mastné, rozpuštěné z culíku a se suchými délkami. Od té doby, co mi přes rok a půl padaly, se vlasy velmi pomalu vrací k původní délce a s kvalitou to bude ještě pro mě chvíli boj. Nikdy předtím jsem neměla tak suché délky jako teď. A ať doma používám různé masky a neoplachovací krémy, nikdy nedosáhnu toho zdravého lesklého vzhledu. Což ale není žádná překážka pro Lukyho, uvidíte :)


Protože mám oslabené a jemné vlasy, vyhnuli jsem se barvení a raději zvolili šetrnější melír. Chtěla jsem zakrýt šediny (ano, jsou tam) a sjednotit odstín odrostů po barvení na koncích, který mi jde více do červena. To jsou ty drogérkové barvy, už nikdy se nebudu barvit sama. Výsledek u kadeřníka je diametrálně jiný. Sáhli jsme o studenější hnědé, která mi sedne nejvíc. 


Použili jsme přeliv od welly, Olaplex, do toho šampón na objem a kondicionér od Goldwell. A co to všechno na mých vlasech udělalo, vidíte níže. Za mě naprosto neskutečný rozdíl. Když jsem se viděla v zrcadle, nemohla jsem uvěřit, že jsou to mé vlasy. Hebké, jemné, lesklé, zdravě vypadající. Lukáš si poradil i s těmi suchými délkami, u kterých já doma zoufám. A ty vlny jsou naprostá pecka. Mrkněte úplně dolů na konec článku, mám tam bonusovou fotku, jak vypadají vlas yna denním světle. Co říkáte na ten odstín..?


A jedno přání, které se budu snažit dodržet...navštívit kadeřník alespoň jednou za měsíc. Mé vlasy mi za to poděkují a snad se o ně konečně naučím starat alespoň z části tak dobře, jako umí v kadeřnictvích. 


Líbí se vám moje proměna? Zvažujete návštěvu Hairtrend? Pokud si uděláte čas v týdnu přes den, Lukáš si pro vás najde termín. Odpoledne mívá obsazené, ale co byste pro tak hezké vlasy neudělaly, že..? :)

ph. by Tereza

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Jsem kluk, ale návštěvu kadeřníka vnímám stejně :) vyloženě si tu chvíli užívám!

    OdpovědětVymazat
  2. Já moc, úplně nesnáším foukání vlasů, to je tak otravná činnost...

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images