Sweet morning

4/05/2018


Vím, že je strašně trendy ukazovat všechny ty fotky dokonalých snídaní ze stylových kaváren, ale upřímně...nejsem moc ranní člověk a když mám být někde vyfintěná na devátou, znamená to pro mě kruté vstávání kolem sedmé a to se mi mockrát do týdně vážně nechce.

Raději si proto užívám klidná a pomalá rána doma, kde to mám stejně nejraději. Už proto si vybírám takové detaily, jako je hezké nádobí a květiny, abych si to tu co nejvíc zútulnila. Takové ráno bych za kavárnu jen tak nevyměnila. Můžu si pospat, zůstat v županu, nenalíčená a neučesaná, prostě sama sebou. A taková rána jsou poklad, který se snažím užívat co nejčastěji.

Jak si takové ráno vychutnat i u vás doma? Zabruste na Bella Rose, kde mají tuhle rozkošnou pastelovou kolekci. Je to přesně to pravé nepřeslazené nádobí, které se zalíbilo i minimalistovi, jako jsem já. Na divoké vzory a barvy mě neužije, ale tohle je rozhodně něco jiného. Jinak ale mají spoustu dalších super kousků, ať už do kuchyně nebo dekorace. Přidejte jarní kvítí a něco dobrého na zub. Já jsem po ránu nejvíc na sladké, nesmí chybět moje domácí pohanková kaše a nějaká dobrota z Šálku nebo Bistra proti proudu, když ji vezmu den předem a neobjeví ji předtím moje polovička :D

Pustíme si hudbu nebo naše oblíbené pořady, vychutnáváme si tyhle energetické bomby a jsme spolu. Společná rána jsou pro nás hodně důležitá, protože přes týden mi každý den vstává strašně brzo na trénink a pak se vidíme až večer. Takže díky za ty víkendy a sladká rána!

A co vy...snídáte raději doma nebo venku? Co je vám bližší a proč?


You Might Also Like

4 komentářů

  1. This dish is beautiful! I like that kind of details. They are sweet. Very beautiful pictures made for your article! ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I know, lovely print in fresh spring look. Bella Rose has beautiful home decor, specially porcelain :)

      Vymazat
  2. ja by som radšej snídala stále niekde vonku, ale asi by som veľmi rýchlo skrachovala :D

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viki, to úplně chápu. Ony ty snídaně v Šálku, Bistru proti proudu, Boteze, apod. nejsou zadarmou a ten čas, který mě stojí to přesouvání zatím hraje více pro ty domácí snídaně...alá život freelancera.

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images