Rozkvetlý Petřín

6/17/2018


Kdo mě zná, ví že jsem hodně vizuální člověk. Mám ráda na pohled hezké věci, stylové restarace, jídlo, které jím hlavně očima nejvíc ze všeho miluju krásu přírody. Někdo ji prostě bere jen tak, já se ale dokážu pokaždé nadchnout z těch kouzelných výhledů, západů slunce, odrazů na vodní hladině a rozkvetlých zahrad.  Fascinuje mě, jak se nám ta naše příroda mění v průběhu roku před očima a je pokaždé svá a krásná a jsem vděčná, že se u nás střídá zima s jarem a léto s podzimem. Ta barevnost a proměnlivost je prostě něco dokonalého. 

A protože vnímám tyhle detaily víc než jiní, jsou pro mě fotky něčím, čím můžu ten svůj pohled zachytit a ukázat ostatním, jak se na svět kolem sebe dívám já. Jak vidím všechnu tu krásu kolem nás a jak bychom se měli občas zastavit a vnímat to všechno na chvíli v klidu. Fotky jsou prostředek, jak si to své okolí kolem sebe více uvědomovat a možná zapříčiní i to, že nám na něm bude více záležet. 

A proto mě moc baví spojení fashion a přírody jako té nejhezčí kulisy. Strašně ráda bych za každým svým outfitem nechala vyprávět nějaký příběh, jako se nám povedlo společně s Alex, která přesně vystihla ty momenty, které jsem měla na mysli. Přála bych si, aby ten outfit zapadl a byl v rovnováze s přírodou. Mám takové fotky u osatních blogerek moc ráda, protože vyznívají podle mě mnohem lépe, než jen fotky u holých zdí, apod. Miluju, když to všechno k sobě hezky zapadne. Už jsem vám jednou psala, jak se ráda sladím s pozadím a okolím. A když se to takhle hezky sejde, vzniknou fotky jako tyhle. Nic na nich neruší a já tam tak nějak přirozeně zapadám. 

Chtěli byste na blogu vídat podobné fotky častěji, nebo vám na tom až tak moc nesejde..?


Dress Mötivi, Mango suede jacket, Topshop snadals, HM hat, Nila Store french basket

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Děkuju, měla jsem šikovnou fotografku a na jaře se fotí samo, když to všude kvete :)

      Vymazat
  2. Moc ti to sluší. A moc se mi líbí ta jemná barva na rtech :) Já mám ráda všechny typy článků, které se tu objevují. Hezký den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K tomu by ani žádná výraznější barva nešla. Tohle je starorůžová od Bobbi Brown, univerzální barva pro všechny barevné typy. A moc děkuju, jen mít na ty články více času, aby to mělo hlavu a patu a bylo to něčím přínosné nebo zajímavé. V hlavě toho mám totiž tolik, ale dostat se k tomu :D

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images