Boho autumn

10/03/2018


Jeden z posledních teplých dnů babího léta a rozloučení s Cocovanem na Střelečáku, kde jste si mohli vychutnat kávu nebo domácí limonádu do konce září. Tyhle dny mi chybí, ale to sluníčko nám určitě ještě vyleze. A co by to bylo za outfit u Cocovanu bez boho stylu...?

Berte tenhle look jako malou ukázku toho, jak nosit boho styl i na podzim. Zatímco v létě ho hlavně představují krajkované bavlněné šaty, nebo crochet topy, džínové šortky a kožené šněrovací sandálky, na podzim je ideální doba na vrstvení.

Pokud je to váš šálek čaje, zkuste to jako já. Namixujte květované šifonové šaty a pleteniny v podobě hřejivých svetrů a cardiganů a nezapomeňte na ty správné doplňky. Koubouk v přírodních barvách a semišové kozačky, boho kabelky. Chelsea  nebo kovbojské boty budou vypadat suprově. Stejně jako vrstvené řetízky s přívěsky a náušnice se střapci. A když není počasí pouze na svetr, navrstvěte přes něj vlněný kabát. Kostka a tvíd si s boho stylem hodně rozumí, stejně jako neposedné vlny ve vlasech.

A protože bych si ráda tenhle boho look užila i teď, když se víc ochladilo, půjdu se koukat po hnědých semišových kozačkách nad kolena a dlouhých ši'fónových šatech, pod které schovám silonky nebo klidně legíny či skinny kalhoty. Díky tomuhle triku si můžete dlouhé sukně a šaty užít i na podzim a v zimě :) Pokud o nějakých víte, dejte mi tip.

Co vy a boho style, nosíte? A jaké kousky kombinujete nejraději?

Vintage dress and cardigan, HM boots, Rag&Bone hat (díky Kájo), Rosefield watch

You Might Also Like

2 komentářů

  1. I love this look. The colors are perfect for this season! Big favorite for the dress! And also the hat! ��

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanks Nelisiane, I love my dress, it's treasure from secondhand.

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images