Sweater weather 3#

10/28/2018


Další svetrový díl podzimního speciálu je tu...to jsem si ještě s klidem užívala teplé podzimní počasí a holé nohy v teniskách.
Teď se spíš chumlám do kabátu, ale přesně takový outfit se dá unosit i aktuálně. Stačí, když ho víc zazimujete. 

Nazujete chelsea kozačky s teplými ponožkami a pro zimouřivější i silonky, kterým se já bráním jak můžu. Protože k takhle světlému looku půjdou maximálně jen ty tělové a s těmi se moc nekamarádím. 

Sukně je sekáčový úlovek, byla sice širší v pase, ale vyřešila jsem to šňůrkou na stažená, abych ji nemusela celou přešívat a zužovat. Takhle má více áčkový střih a ten jemný vzorek na přírodním podkladu mě baví. Vytáhla jsem k ní po dlouhé době hrubě pletený svetr z HM. Je příjemný na tělo a nekouše, k tomuhle looku šel podle mě suprově. 

A tenisky? Tyhle bílé, jsou mé jediné Tomsky, každopádně tenisky k dlouhému kabátu s něžnou sukní nebo šaty, jsou jeden z trendů, které mám na pozim hodně ráda a vypadá cool. Tak ho taky zkuste a pokud tenisky nakupujete častěji, napište mi, kam za pěknými bílými, které vypadají trochu robustněji, ale budou ve větší velikosti pořád víc holčičí. Ráda bych si tu sbírku trochu rozšířila :)

Vintage skirt, HM jumper, Chloé bag, Toms sneakers/ ph. Kája

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Kabelka a svetřík, top <3

    www.zivotskojencem.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Asi ten svetr teď budu zase vytahovat častěji :)

      Vymazat
  2. Ten svetr vypadá božsky. Hlavně prostě ta barva, ta je krásná :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou ty moje tón v tńu odstíny, asi mi je v nich nejlíp :)

      Vymazat
  3. Svetr je super, já se snad doopravdy naučím plést ;) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom jsem už tolikrát uvažovala, moje mamka pletla, ale já na to nemám trpělivost, přece jenom na stroji se šije mnohem rychleji...

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images