How to wear white sole boots

2/02/2021


 

Bílá je nová černá. Alespoň u mě to teď tak platí. Donedávna můj botník ovládala černá barva, ale protože na mě začaly z fotek vyskakovat světlé boty ve stylu Bottega boots, nahlodalo mě to přinést do něj trochu světlejších odstínů. Začala jsem hledat značky, které mají podobný styl bot, ale za příznivější cenu, než od Bottegy. Pokud po takových koukáte taky, podívejte se na &OtherStoriesUterqüe, Urban Outfiters,  H&MVagabondFlattered, Cos, ASOS, nebo NA-KD

Jak takové boty nosit? V podstatě je můžete kombinovat s čímkoliv. Dokážou rozsvítit celočerný outfit, sluší jim to skvěle v monochromatické kombinaci ve stejných odstínech a doplní i barevnější look. Díky neutrální barvě jsou univerzálním obutím, stejně jako vaše oblíbené černé kozačky. 

Jak je nosím já? Kombinuji je s kousky ve stejném odstínu krémové. Mám doma bílou péřovku, světlý vlněný svetr, beránkovou mikinu. Vypadají dobře s krémovými i černými džínami. Díky detailu černé podešve a gumy jsou super pro černobílé kombinace. Ráda je obouvám k odstínům hnědé, béžové a khaki. To jsou mé oblíbené celoroční barvy, které v mém šatníku najdete nejčastěji. 

Na co si dát pozor? Hlavně na to, aby vás takové boty opticky nezkracovaly. Nižší postavy by měly sáhnout po takovém modelu, který je u kotníku co nejužší a nosit je ideálně s úzkými kalhotami, legínami, nebo kratšími délkami, aby vynikla štíhlá lýtka. Vyšší postavy je podle mě můžou unosit s čímkoliv, včetně volných tepláků, které jsou teď hodně trendy. 

U koho se inspirovat? Skvěle je u nás nosí třeba Zorka Hejdová, Zuzana Stráská, nebo moje zahraniční inspirace Funda Christophersen, která nosí jednoduché nadčasové kombinace. 



You Might Also Like

1 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images