New in...

8/26/2011


...aneb pár dalších zbytečností do skříně...které ale nutně potřebuji (jako vždy). Protože se mi začaly líbit sukně jen tak s potištěným tričkem a páskem, začala jsem se po nich více dívat. Brala jsem je jen jako horní díl k džínům a z toho už jsem vyrostla. Ale zastrčené do sukně vypadají super a tohle roztomilé z Terranovy je už moje. Návštěva v secondhandu, kde měli ten den všechno za šedesát byla čistě náhodná :D, škoda jenom, že se mi zalíbily jen modré zavinovací šaty (kabátek) a pásek, ale z něj mám největší radost, protože jsem podobný už nějakou dobu sháněla. A nakonec botky, na které jsem narazila v Gate v letních slevách, ještě je nějakou dobu unosím, když je teď teplo. Slibuju, že to jsou ale poslední letní boty, příště už jen zimní... :)

Chci Vás o něco poprosit, zúčastnila jsem se soutěže s Prima Love a dostala jsem se do finále, soutěží se prostřednictvím FB a hlasovat pro mě můžete tady, stačí dát LIKE na Prima Love a potom na mou soutěžní fotku, děkuji.




You Might Also Like

10 komentářů

  1. Na tvůj blog jsem narazila náhodou a je to tady super! Líbí se mi, že v sekáčích dokážeš najít kousky, které ti fakt sluší a nevypadáš jako hastroš (jako některé jiné blogerky, které snad nakupují v sekáči cokoliv, jen aby byly IN, že tam chodí...)! Přeju ti hodně nápadů a ať ti blog šlape :)

    OdpovědětVymazat
  2. To tričenko s žirafkou je okouzlující !!!!! A máš moc hezké botičky :)

    OdpovědětVymazat
  3. moc děkuju :), už v tom mám dlouhou praxi, chce to cvik, taky jsem dřív brala všechno, co mi přišlo pod ruku, jenom proto, že to bylo za pakatel, ale teď už mám systém, beru jen to, co se mi dopravdy hodí a čím doplním šatník, aby ten daný kousek neskončil na dně skříně...

    OdpovědětVymazat
  4. Okouzlující! Perfektní kousky pro dobrou náladu a styl ;-).
    V předchozím postu je úžasná ta příjemná letní nálada a dobroty od Paula :-*
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. Drzim palce v soutezi, taky jsem se tam nejakym zazrakem probojovala ale na tu vyslednou vyhru to nevidim :-) Tak aspon jsem diky tomu narazila na super novej blog!

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, to je všechno moc nádherné, hlavně ty botičky ♥
    Zvu tě na giveaway ke mně na blogu :)

    OdpovědětVymazat
  7. hezké, líbí se mi ten modrý svetřík :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jej tie šaty sú kráasne, vlastne aj topánky a celý outfit super :)

    OdpovědětVymazat
  9. To tričko se žirafou je úžasné!

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images