DIY Projects

9/02/2011

Už delší dobu jsem toužila po krajkových šatech, přesně v tomhle stylu. Ale prozradím, že jsem místo krajkové látky (která by mi pěkně proděravěla rozpočet) použila zbytek ze záclony, poznaly byste to snad...tak proč ne :D Vzadu jsou na kovový zip, ten se mi líbí víc než ten nenápadný skrytý a abych pokaždé nepotřebovala pomoct se zapnutím, přiděla jsem k jezdci (to malé co ten zip spojuje a rozpojuje) saténovou stužku na konci se srdíčky. Mám z nich radost a jak to tak bývá s novými věcmi...chtěla jsem si je co nejdřív obléct. Sukni jsem měla hotovou skoro za jeden večer, líbí se mi barva i jemný splývavý materiál, vypadá super jen tak se zastrčeným tričkem a páskem. U jedné ale nezkončím, v látkách mě asi mají rádi, když dodali ten samý materiál ještě v dalších deseti odstínech.


Nejdřív hotové oblečky a teď ty, co mám v plánu si teprve vytvořit. Trocha inspirace...jasně, že bych si mohla všechno, co je na obrázku koupit, ale vytvořit si to sama k obrazu svému, je větší zábava...teda pokud bude dost času. Nikdy jsem na sobě neměla kombinézu ani krátkou verzi, ale do téhle jsem se zamilovala :) Jak už jsem psala v mém wishlistu, sháním košile a tahle bílá je prototyp. Lehká, splývavá s velkými kapsami. Podobné šifonové šaty už chci nosit několikátý  podzim. Kombinace lehoučké látky a zimních doplňků jako huňatého svetru nebo kožené bundy je přesně moje. Když už jsme u těch blůz, nepohrdnu ani mašlím. Tak já jdu čenichat po látkách a hledat poklady :)



You Might Also Like

17 komentářů

  1. uaau strašne pekne si ich ušila a tie srdiečka
    ťuťu!

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi báječná!!! Ty šaty se srdíčky jsou přímo božské ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. jeee jsi sikovna!!!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Ty šaty jsou dokonalý!!! Chci střih!:))..Já ted došila tašku a chystám se na jednoduché šaty z babiččina županu:)) má dokonalou látku:))..jo a měli bychom nějak vymyslet ten střih na tu super kombinezu!...M*

    OdpovědětVymazat
  5. Lovely blog.

    Please take your time and visit also mine.

    Thank you.

    www.newyorkfashion-sh.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. tak tomuto sa povie DIY, neskutocneee ! :D

    OdpovědětVymazat
  7. fuuuha to sa ti podarilo ale :)

    OdpovědětVymazat
  8. jeeeeeee ty jsi šikovná, brala bych hned oboje!

    OdpovědětVymazat
  9. omg ta sukna aj saty su uplne paradne, krasne naozaj. :)

    OdpovědětVymazat
  10. pane jo, smekam pred tebou! ses neuveritelne sikovna! taky bych to chtela umet!

    OdpovědětVymazat
  11. tie šaty sú úžasné, si šikovná... ja tiež už dlhšie rozmýšľam, že by som to skúsila, ale trochu sa toho bojím :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, nadherne saty... Jak se jmenuje ta latka na pouzita na cervenou sukynku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zipy nejčastěji kupuju v galanterii v palladiu, ale ani tam občas nemají vše, kdyžtak zkus zajít i do Kotvy do 3.ho patra :)

      Vymazat
  13. Nádhera! Zrovna si šiju podobné šaty a nemůžu k nim sehnat kovový zip. Všude mají jen ty težké kovové na kabely a ne na šaty. Nemáš tip, do které galanterie zajít?
    Děkuju moc

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images