Flormar

9/11/2011


Na tuhle značku kosmetiky jsem narazila náhodou, když jsem se nemohla odtrhnout od jejich laků na nehty. Mají velký výběr barev za super ceny. Pokud si navíc zajdete do jejich stánku v Kotvě, mají stálou akci 2+1 zdarma. Takže tu budu asi pečená vařená :D Mně se zalíbily tyhle tři podzimní odstíny, podobné jsem jinde zatím neviděla, ale jestli si libujete v neonkách, jako má třeba American Apparel, budete mít stejnou radost jako já. Laky se pohybují mezi 80 a 90Kč. Ale kromně nich tu najdete celou kosmetickou řadu od rtěnek, lesků, stínů, pudrů, make-upu až po tužky a řasenky, prostě všechno. Příště si zajdu asi i pro stíny, mají krásné barvy a texturu, připomínají mi ty od Bourjois. Mrkněte na stránky tady a tady.


You Might Also Like

11 komentářů

  1. Vypadá to krásně, hlavně ty laky - krásný barvičky
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  2. vypadají hezky, ale nedávno jsem objevila značku essie a mají fakt krásné barvy a laky dlouuho vydrží , vůbec se nedrolí :D doporučuji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle značku vůbec neznám, ale vypadají pěkně. Koupila jsem si teď o víkendu taky nový lak - od Max Factoru a už jsem se s ním rovnou nalakovala, zatím dobrý..

    OdpovědětVymazat
  4. Chodim okolo ich stanku kazdy den, ale okrem lakov som este nic nevyskusala... Musim to niekedy napravit, naozaj niektore veci vyzeraju k svetu :)

    OdpovědětVymazat
  5. jasně, že jsou lepší značky jako Essie nebo OPI, mně ale i dražší laky vyschnou dřív, než je spotřebuju, Flormar jsem si oblíbila pro obrovský výběr barev a super cenu, kvalita standartní,dobře kryjí...takže spokojenost

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadají krásně, vůbec jsem je neznala. Díky za typ :-)

    OdpovědětVymazat
  7. ten hnedy mam tusim tiez :) a mam ho uz skoro rok a stále je v super kvalite !

    OdpovědětVymazat
  8. Jejich laky zbožňuju, mají skvělé barvy, dlouho vydrží a snad nikdy se mi neokoukají :)

    OdpovědětVymazat
  9. ... v Kotvě je akce 2+1?!!! uááá to tam musím příště naběhnout :D já si kupovala minule dva na Národní třídě ... a moc jsem si je oblíbila :))) takže sbírku budu 100pro rozšiřovat! ;)

    http://angellovely-things.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. jj, mají ji tam pořád, V Tescu bohužel ne, já se taky chystám pro další odstíny :D

    OdpovědětVymazat
  11. vůbec tuhle značku neznám, ale vypadají fakt krásně =)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images