butterscotch candy :)

10/05/2011

Přesně takovou barvu mají tyhle moje nové zimní boty. Jsou přesně takové, jaké jsem hledala a navíc mi sedí (tomu se u mě říká úspěch). A narazila jsem na ně díky Anně ze Švédska. Zkusila štěstí, mrkla na halens.cz a už jsou moje. Mají docela výběr, tak asi nebudou moje poslední :) Sháním totiž ještě jedny v černé...Připravuju se na první ochlazení, proto jsem musela mít tenhle svetr. Je delší, takže ho teď využiju přes šaty a s tenkým páskem vypadá moc dobře, navíc má vélké plus...hřeje a já nedrkotám večer zubama :D Konečně další věc z mého wishlistu, zlaté kalhoty (snad Vás nevyděsím). Mně se prostě líbí a vídám je na lookbooku čímdál častěji, tak to asi nebude jen můj výstřelek. Už mám vymyšleno pár outfitů, tak se můžete těšit :)))

cardigan HM, pants Zara, boots Halens

You Might Also Like

10 komentářů

  1. hezka kombinace;)

    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Oh u got them to!! They are so beautiful hun!!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné boty a svetr vypadá moc fajn.

    OdpovědětVymazat
  4. Z Halens?? No ja odpadnem :D Taketo clenkove boty som zhanala k bunde teda dobre dlho nakoniec som si kupila vysoke, lebo ine som nenasla. No idem pozriet ten vyber lebo ma to celkom zaujalo..

    OdpovědětVymazat
  5. jj, taky mě to překvapilo. běžně tyhle zásilkové obchody přehlížím, ale na Halens se dají najít hezké věci. Jestli víte o dalším dobrém shopu, dejte mi tip :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mineral Veil jsem kupovala na feelunique.com. Lepší ceny než u nás a poštovné 0,- ;-)
    Akorát se chystám na o bjednávku. Pomalu mi dochází a při představě, že budu nějakou dobu bez něj mi naskakuje husí kůže :-D

    OdpovědětVymazat
  7. love the boots! gorgeous!

    http://ieatyogurtforbreakfast.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images