DIY leo clutch

12/10/2011


Dlouho se tu neobjevil žádný z mých DIY výtvorů, ale zmiňovala jsem se, že mám v plánu něco vyrobit. A tady to je, moje nové leopardí psaníčko. Hledala jsem po obchodech nějaké už pěknou dobu, ale buď se mi nikde nic nelíbilo, nebo byly zbytečně drahé. Usmyslela jsem si, že když najdu pěkný materiál, pustím se do vlastního. Na začátku jsem měla jinou představu, zkombinovat ho s černou kůží, ale dopadlo to jinak a nakonec se mi tahle verze líbí ještě víc :) Co Vám? Vrchní materiál jsem podložila tvrdším denimem, sešila do obdélníku, jednu stranu psaníčka jsem ještě vyztužila plastovou deskou vystřiženou z kancelářského šanonu, na boční strany přišila řetízek a nakonec ručně všila růžovou podšívku (mám ráda barevné a veselé vnitřky kabelek). Vevnitř má i malou kapsu na zip :) Je velké akorát, vejde se mi do něj i peněženka, mobil, kapesníčky a rtěnka. Hrozně jsem si ho oblíbila, takže s ním teď uvidíte určitě několik outfitů :)


You Might Also Like

11 komentářů

  1. kéž bych byla tak šikovná :) to psaníčko je opravdu nádherné! já také už delší dobu nějaké sháním a nejradši bych ti vzala tohle :)

    OdpovědětVymazat
  2. To se ti moc povedlo, jsi šikovná! :)

    OdpovědětVymazat
  3. teda jooo!!! nechápu, jak tohle může někdo dokázat! máš nadpřirozené schopnosti ;-)!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi moc šikovná:)Někdy bys mohla udělat nějaký DIY post s podrobným návodem, to bych pak možná zvládla i já, která neumí pomalu ani knoflík pořádně přišít:-D

    OdpovědětVymazat
  5. přidala bych víc fotek, ale většinou mám na to čas až večer, kdy není světlo a fotky by nebyly moc kvalitní, ale příště se pokusím :)

    OdpovědětVymazat
  6. šikovnica :) vyzerá veľmi predcízne vyrobené

    OdpovědětVymazat
  7. To je krásný! Jsi moc šikovná. Já miluji všechno s leopardím potiskem. Nechceš mi to taky vyrobit? :D

    OdpovědětVymazat
  8. Jani, prosimte, neumela bys tohle i na zakazku? Myslim to smrtelne vazne! Kdyby to slo, posli mi prosim email na plumfooleryblog@gmail.com :-)

    OdpovědětVymazat
  9. bloggerka "plum foolery" má super nápad!!! nepřemýšlela jsi už nad výrobou na zakázku??? měla bych také vážný zájem :-) opravdu!!!

    OdpovědětVymazat
  10. máš to tu moc hezké a skvělé DIY :))

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images