my new lace-up ankle boots

12/02/2011


To jsou ony :) Už jsem Vám o nich říkala. Ani nevím, proč jsem dlouhou dobu byla proti šněrovacím botám. Myslela jsem si, že vypadají spíš jako obyčejné brusle. Ale zamilovala jsem se do nich. Takže další...nikdy neříkej nikdy, v módě platí dvojnásob. Chtěla jsem hnědé, nad kotník  a se silnějším podpatkem. Tyhle splňují všechno do puntíku. Našla jsem je v CCC obuvi, kam běžně nechodím. Strefily mě přímo do srdce. Ještě že jsem našla velikost, ufff. Přijdou mi univerzální. Budu je nosit jak ke skinny kalhotům, tak i s barevnými silonkami a šaty v tlumených podzimních odstínech. V army stylu a koženým bundám, parkám ale i k britské klasice, jako třeba trenchcoat budou ideální. Mají je ještě v černé, kdyby se někomu líbily. Brzo s nimi uvidíte outfit :)

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Jsou parádní! Těším se na outfit s nimi :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně osobně se teda šíleně líbí, mají neutrální barvu a budou se hodit skoro ke všemu.

    OdpovědětVymazat
  3. líbí se mi, jenom já už bych si nikdy nic v CCC nekoupila, měla jsem odtamtud dvoje boty a oboje dvoje jsem nakonec musela reklamovat ;)

    OdpovědětVymazat
  4. pěkný, ale taky si nejsem zrovna jistá kvalitou bot z ccc, ale třeba vydržej

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat
  5. jsou kožený a myslím, že jedny z těch lepších, s botama mám dost zkušenností, tak už dokážu odhadnout, které něco vydrží...taky záleží, jak se kdo o ně stará :)
    ve skutečnosti jsou o něco světlejší, ale namazala jsem je voskem, tmavší se mi líbí víc...

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images