Melancholia

1/23/2012


Dnešek ve znamení úklidu vánočního stromku, ještě žě to dělám jen jednou do roka. Nejradši bych ho měla zasazený v zemi a ozdobený celoročně. Co vy, ještě ho máte doma...? Našla jsem si únikové místo před větrem, protože se v tomhle počasí nedá moc dobře fotit, vlasy všude...znáte to :D Dvorek konečně našel využití. Jak jsem psala minule, šatičky s hnědou biker bundou vypadají moc dobře. Mimochodem je to snad jediná věc, kterou jsem ulovila ze slev, jinak mě nechaly tenhle rok chladnou. Mám to tak, že to, co se mi líbilo, je stejně dávno fuč a to, co se mi líbí zrovna treď, je z nové kolekce...barevné jaro v dohlednu. Máte to taky tak? Nový kabát teď nosím skoro pořád, ještě častěji, než ten černý, co už mám nějakou dobu. S kožešinkou ještě víc prokouknul a barevně jsem se strefila :) Jinak mám pořád dost věcí v shopu na prodej, tak se mrkněte a do 14 dnů snad přibudou další, zásob je pořád dost :)

coat VJ-style, fur collar HM, dress Next, belt vintage, boots and tights Baťa

You Might Also Like

11 komentářů

  1. nádherné šaty :) amy sme stromček zrušili uz 6.januára

    OdpovědětVymazat
  2. strašne krásne si oblečená:)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší. Mě se hrozně líbí tenhle styl šaty s páskem+něco teplejšího na zimu, musím ho taky vyzkoušet!

    http://wind-in-hair.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. stromeček jsme rušili o víkendu a zlikvidovat to spadané jehličí byl nadlidský úkol :-)) jinak kombinace těch šatek a kožené bundy je skvělá.

    OdpovědětVymazat
  5. No teda:)...jsem nová příchozí díky tipu Plum a koukám! Konečně někdo, kdo se 1)obléká jako žena 2)obléká jako hezká, přitažlivá žena. Tleskám a díky za nový příliv prokrastinačního materiálu, jdu to tu pročíst více :)

    OdpovědětVymazat
  6. Som tu prvý krát...a vidím, že sa mi u teba bude páčiť :-) Krásne šaty!

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images