dry shampoo

3/09/2012


Trochu sušší téma :) Už bez nich nedokážu běžně fungovat. Jsou mojí záchranou, když nestíhám po ránu nebo po sportu, kdy s sebou nehodlám tahat celou koupelnu a trávit v šatně další hodinu úpravou vlasů. Když jdu z práce rovnou na akci, osvěží vzhled a dodají vlasům objem. Tohle jsou mé tři oblíbené a vyzkoušené výrobky...

1) Lee Staford Dry Shampoo pro brunetky, prodává se i ve verzi pro blondýnky. Menší balení se vejde do každé kabelky, nosila jsem ho v kosmetické taštičce vždycky po sportu. Výhodou pro tmavé vlasy je, že vám neudělá u kořínku světlá místa, ani když hoodně spěcháte a nevyčešete jej pořádně. Má příjemnou pudrovou vůni a dobrou výdrž. Před použitím sprej protřebejte. Balení 150ml koupíte za 315Kč v Profimedu.

2) Tony&Guy Refreshing Dry Shampoo. Je lehounký, voní po mátě a hned po použití vlasy osvěží, oživí a dodá objem. Je ve větším balení, proto mi vydržel při běžném používání nejdéle. 200ml koupíte např. v Tescu za 290Kč.

3) Klorane Ortie Dry Shampoo, je suchý šampón pro mastné vlasy s kopřivou. Vyrábí se i ve variantě pro normální vlasy s ovesným mlékem. Protože mám spíše mastnější vlasy, tenhle mi vyhovuje. Má jemnou bylinkovou vůni a jsem s ním asi spokojená nejvíc. Mám pocit, že má nejdelší efekt. Stačí nastříkat ke kořínkům, nechat dvě minuty působit a pak důkladně vyčesat. Jinak vám může zanechat ve vlasech bílý povlak, to je jediná nevýchoda. Seženete ho skoro v každé lékárně, cena za 150ml kolem 275Kč.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Mě se líbí hrozně to roztomilé balené toho prvného :)

    OdpovědětVymazat
  2. já používám jakýsi z oriflame, ale ještě pořád nevím co si o něm mám myslet :D naštěstí pak můžu sáhnout po tvých tipech! ;)
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Oriflame jsem měla, byl k ničemu (nebo to neumim), jak si to chci vyčesat, tak vlasy vypadají snad ještě hůř :-/

      Vymazat
  3. Já vlastním suchý šampon od Lee Staford. Když jsem si jej kupovala, tak ještě nevyráběli ty pro brunetky a blondýnky. Ale řekla bych, že i ten klasický je dobrý a nezanechává ve vlasech bílé stopy.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten od Lee Stafford mám a mám ho fakt ráda. Navíc má úžasný obal :D.

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkná recenze, já už naštěstí suché šampóny nepoužívám, neměla jsem ráda jeho aplikaci ani jak mi ve vlasech šel vidět.

    OdpovědětVymazat
  6. vubec s tim nemam zkusenosti,ale laka me to:)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. No já se suchýma šamponama taky nemám zkušenost, ale chci si nějaký koupit, ale teď jaký si vybrat :D

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images