neon

5/30/2012

1) jumper Topshop, 2) shorts Romwe, 3) bag River Island, 4) swimwear Debenhams, 5) sandals Topshop, 6) shoes Zara, 7) clutch Aldo, 8) bag Mango, 9) nail polish American Apparel, 10) dress Topshop, 11) bracelets River Island, 12) shoes River Island, 13) clutch Asos


Neon je nepřehlédnutelný a právě proto mě baví. Ať už máte rádi barvy nebo ne, chodíte třeba jen v černé, takový doplněk jako neonově žlutý lak na nehty vás bude bavit taky. Reflexní vesty jsou momentálně teď ten nejtrendovější kousek, asi se brzo vyprodají :D Jestli vás tahle barva láká, ale netroufnete si na kousek jako  je rovnou svetr nebo top, určitě začněte třeba výraznými nehty, náramkem, náhrdelníkem, kabelkou, botami. Mně se neon líbí nejvíc právě na doplňcích. Oživí jednoduchý outfit a váš styl, aniž byste museli hned vyčerpat účet. S čím ho kombinovat...? Klasicky s bílou, černou, šedivou, nebo odvážně s růžovou, oranžovou, tyrkysovou, minty. Chystám se pořídit zářivé psaníčko a prahnu po neonových lodičkách. Zatím mám jen lak v tomhle odstínu, ale neománie je nakažlivá, tak pozor na ni :) Nezapomeňte, že do 5. června běží soutěž o neonové laky a paletku stínů Flormar.


You Might Also Like

7 komentářů

  1. Ty neonove lodicky co ma slecna na prvni fotce jsou super. Me se tahle barvicka taky libi nejvice na doplncich, prijde mi, ze blizko tvare na velke plose to neni ono.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím že jde, ale spíš k opálené pleti, jinak ten kontrast ještě víc zvýrazní

      Vymazat
  2. Jé, Ashley Madekwe má super lodičky... neónové doplnky sú fakt super ku konzervatívnejším farbám/outfitu. A tvoj posledný outfit s vínovými šatami je bezchybný! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty žluté šatičky jsou nádherné..a krásná je i ta žlutá plisovaná sukně! :)
    saras-island.blogspot.com S blogem zrovna začínám, dneska u mě můžete najít mou první kosmetickou recenzi :))

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem naprosto ujetá na neonové barvy^^. Bohužel v mém šatníku se žádný takový kousek nenachází :(

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images