summer in white

5/10/2012























bag Orsay, wedges Stradivarius

Bílá k létu patří. Mám hned několik bílých šatů, ale klidně bych si mohla pořídit další, třeba jedny vyšívané v Zaře, ideální s džínovou vestou hned někam na festival :) Bílé skinny jeans mají u mě taky místo, ale jindy než v létě je opravdu nenosím. S kozačkami a kabátem je na mě nikdy neuvidíte :D K té zaplavě barev, neonů, pastelů a potisků to chce něco neutrálního... na doplňcích. Světlou kabelku jsem sháněla ve větší verzi, abych do ní mohla nacpat vše, co přes den potřebuji elegantně přenést, ale tahle je perfektní, ikdyž je malá. Sice je hodně podobná kabelce z dílny M. Jacobse, ale nevadí, líbí se mi jednoduchý tvar, zajímavé zapínání a zlatý řetízek. Lze jí nosit křížem nebo jen přes jedno rameno. Konečně jsem našla pohodlné letní sandálky, klínky jsou skvělý vynález.Navíc mi sedí a neproklouzávají. Díky tmavé platformě nezvětšují, a tak vypadí na noze super, ikdyž nosíte 40 jako já :)

You Might Also Like

10 komentářů

  1. krásná kabelka i boty:) bílá barva je jedna z mých nejoblíbenějších, a nejvíc ji budu nosit, až budu konečně trochu opálená :)

    OdpovědětVymazat
  2. já bílé šaty nemám, včera jsem si jedny zkoušela v sekáči, ale byly mi velké...v zaře mají hezké, jen ta cena kolem 2000 se mi nelíbí...nemáš tip, kde by měli nějaké bílé krajkové za lepší cenu?
    mám taky nohu 40 :-D je fakt, že v některých botách vypadá hrozně velká :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. skús F&F , videla som na Slovensku pekné , stáli okolo 19€ a myslím si , že pri tom koľko majú zľiav ich nájdeš aj lacnejšie :)

      Vymazat
    2. děkuji :-) podívám se na jejich stránky

      Vymazat
  3. krása :) aj ja cez leto veľmi rada nosím bielu :) tiež mám nohu 40 , takže tvoj problém riešim občas aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mohla bych se zeptat na typ fotoaparátu, kterým fotíš? A hlavně na objektiv?
    Moc děkuji za odpověď.

    C.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám Nikon D70 a objektiv AF-S Nikkor 18-70mm, ale chci si pořídit minimálně ještě dva, jeden na makro snímky, jeden s větším zoomem

      Vymazat
  5. ty boty s kabelkou
    závidím ti je do puntíku!

    OdpovědětVymazat
  6. Zvu na Giveaway!

    http://monleparadis.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images