yellow top

6/14/2012


Nutně jsem potřebovala něco žlutého. Před několika lety bych nevěřila, že budu prahnout po něčem žlutém, neměla jsem tuhle barvu ráda, neuměla jsem ji nosit. Viděla jsem podobný top v Promodu, ale odradila mě cena, tak jsem se zase pustila do šití. Takových topů si vytvořím víc, můj šatník postrádá jednoduchá trička a tílka. Líbí se mi kombinace s bílou a černými doplňky na kabelce a botách. Pro mě ideální outfit v pracovní den. Nemusím moc business styl, je pro mě dost omezený, ale v tomhle se cítím dobře. V hlavě mám vysněný kousek. Bílé šaty se žlutozelenými květy a přes ně modré sako, jenom na něco podobného narazit. Stává se vám to taky, že si něco vysníte, a pak ten kousek musíte prostě někde najít...? 

top and jacket DIY, trousers F&F, necklace Lindex, bracelet and ring HM, clutch vintage, shoes Carvela

You Might Also Like

15 komentářů

  1. Pristane ti to :) a máš pravdu aj mne sa často stáva, že by som chcela doplniť šatník niečím, čo je iba v mojej hlave :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tak! V hlavě se mi vynoří představa, kterou nemůžu setřást a když se mi nedaří ji najít v konfekci, tak mi to ušije mamka :) Mohla by mě to naučit, taky bych si chtěla šít věci sama :)
    A tobě to moc sluší! Jako vždycky :))
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Poslední dobou se mi taky líbí žlutá barva, ale nikdy dřív jsem jí moc nemusela.. Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. To sáčko je nádherné! Jestli jsi ho dělala sama, tak klobouk dolů! A ano, stává se mi dost často, že si něco vysním. Bohužel o mém snu v obchodech skoro nikdy neví :)

    OdpovědětVymazat
  5. áno, taky si často něco vysním a najít nemohu (když už to alespoň vypadá podobně tak je příliš krátké nebo dlouhé :-D) šít bohužel neumím a kdybych to nechala švadleně nemám zdání na kolik by mě to na maloměstě vyšlo (možná bych si po ceně nechala zajít chuť) ale dost o tom přemýšlím, hlavně o plesových šatech
    žlutá ti sluší! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky si chci umět něco ušít! Sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  7. Perfektní sako, taky si musím takové chanelovské ušít:)..M*

    OdpovědětVymazat
  8. Se žlutou barvou to mám úúplně stejně, jako ty! Dřív jsem ji nesnesla a teď měla už dlouho období, kdy jsem nutně potřebovala něco ve žluté:D nakonec dopadl taky top-vybrala jsem jeden bez rukávu v HM:)
    A fotky jsou nádherné-perfektní prostředí pro takový outfit!

    OdpovědětVymazat
  9. Horní polovina outfitu je úplně dokonalá!! Na té spodní mi něco nesedí, nevím co :-)

    OdpovědětVymazat
  10. njn, bílá rozšiřuje a já nefandím velikosti xs...

    OdpovědětVymazat
  11. you look amazing, I love everything in this outfit! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jsi opravdu moc šikovná, kéž bych taky uměla šít:-)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images