autumn wishlist

8/06/2012

















1) loafers Bronx, 2) jumper Kapphal, 3) boots Blink, 4) necklace Lindex, 5) bag Zara, 6) necklace HM, 7) bracelet Lindex, 8) parka New Look 

Chtě nechtě koukám už po podzimní kolekci v obchodech, a ikdyž mám radši teplé letní večery, na podzimní fashion se těším. Miluji přírodní barvy a jejich kombinace nebo kožené kousky, které se na tohle období skvěle hodí. Tohle je jen část věcí, které si chci (musím) v nadcházejícím období pořídit. Určite zkusím loafers, jsou phodlné a stylové, něco mezi balerínami a mokasínami, těmto od Bronxu chybí k dokonalosti jen zlaté nýtky, ale to se dá zařídit :) Přestože je vínová moje oblíbená, nevlastním moc věcí v téhle barvě. Hodlám to napravit a doplnit svůj šatník měkkoučkým svetrem z Kapphal, je dokonalý. Okované kozačky mě doslova nadchly, nemají chybu a budou určitě pohodlné. Vlastně jsem docela propadla studded věcem, hlavně na doplncích. Chci si nýtky objednat samostně a ozdobit si s nimi nějaký ten oblíbený kousek. Nevíte, kde jsou k dostání? Vím, že se dají objednat i přes ebay, tak jestli máte už nějakou zkušennost od koho nakoupit...Mám jednu kratší parku, chci alespoň ještě jednu v délce nad kolena, abych se do ní mohla zabalit celá a vykukoval by jenom lem od šatů. Už ji vidím s krakovanými šaty, třeba jako jsou tyhle, velkou koženou taškou a kotníčkovými kozačkami.

You Might Also Like

7 komentářů

  1. moc hezke veci, hlavne ta kabelka!!
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní výběr! Hlavně ty kozačky jsou skvělé. Podle barevné typologie jsem podzim, takže zemité podzimní odstíny mi sluší nejvíc....proto je moje skříň plná oblečení v cihlové, khaki, hnědé a vínové:)

    OdpovědětVymazat
  3. i když se ještě na podzim moc netěším, tak tvůj výběr mě nadchnul! nejvíce parka a kotníčkové boty :-) pořizovala jsem si leopardí loafers přes internet, ale jsou mi velké, asi skončí na aukru, což dost těžce nesu :-((( jo a nýtky zkus na fler.cz - materiály.... tam toho bývá dost....

    OdpovědětVymazat
  4. Ta parka je krásná :)

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, ty ankle boots od Blinku mám, jako vždy mi z asos.com došly do týdne od zaplacení. Mám nohu 39 (spíše 38,5)- objednala jsem si 39 a jsou mi tak-tak (nemám zrovna úzkou nožku), ale jinak jsem s nimi spokojená (doufám, že malinko kůže povolí - pak to bude na 110%)- moc se na ně též těším:-)))

    P.S. kdyby ses rozhodla ty DIY náramky vyrábět a prodávat - jsem vážný zájemce. Střihy DIY šatů (které veeelmi obdivuji) Ti někdo vyrábí či čerpáš z časopisů typu BURDA..apod?? Děkuji za odpověď, Jana z Prahy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už je mám doma taky a čtyřicítky jsou mi dobře :)
      náramky zase hodlám vyrábět, tak uvidíme. Střihy čerpám z Burdy, ale někdy si je trochu poupravím podle vlastní představy.

      Vymazat
  6. Děkuji za rychlou odpověď, na ty Burdy kouknu!
    Ty šaty jsou bombastický a vždy jako celek dotažený s doplňkama,
    obdivuju tvůj cit pro detaily, super! J.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images