Lindex favorite

8/31/2012


Musím se vám s něčím přiznat... zamilovala jsem se do Lindexu. A dokonce tak, že se mi poslední dobou líbí víc než HM. Mám ho blízko práce, tak jsem tam každý týden a už natěšená sleduji, co nového dostali v prodejně za zboží. Vybrala jsem kousky, které se mi z jejich podzimní kolekce líbí nejvíc. Je vidět, že mám oblibu v kombinaci bílé, vínové a černé s šedivou. Pokud sháníte dobře padnoucí skinny džíny, tady si určite vyberete. Super barvy, střihy i cena. Obdivuji jejich bižuterii, mají skvělé doplňky. Jen škoda, že se zatím nepustili do obuvi. A dobrá zpráva, Lindex dnes nově otevřel pobočku na Smíchově, do 2.9. mají 20% slevu na zboží. Kromě Manga, které už funguje, přibude i Aldo. Zase sem budu jezdit o něco raději :) 

You Might Also Like

5 komentářů

  1. ta košile se mi hodně líbí

    OdpovědětVymazat
  2. ty šaty a kabelka jsou krásné :)

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. ta taška vypadá docela pěkně. nějakou takovou sháním, měla by být velká, alespoň na formát A4, pevná, abych v ní mohla nosit menší notebook a ne moc drahá .. je to docela boj nějakou takovou sehnat, aby se mi zároveň líbila! :) tahle je fajn, ale nejsem si jistá barvou.

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych si teda taky vybrala... Super kousky!

    Paris-London Giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. také jsem fanda vínové :-) zatím mám jen tašku do práce, tak uvidím, co přibude nového. k seznamu lindexu a háemka bych ještě přidala motivi a zaru :-)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images