Ryor cosmetic

2/24/2013

Tuhle českou značku bylinné kosmetiky znám už dlouho, ale nikdy jsem ji nevyzkoušela. Až teprve nedávno. Vím, že jsem jednou sháněla krém Aknestop, ale zrovna ho neměli. A pak jsem na jejich kosmetiku narazila v obyčejné drogerii u nás doma, sháněla jsem tělové mléko. Zaujaly mě svěží obaly a taky specifická péče, např. jako depigmentační krém. Ten už zkouším několikátý týden a mám dojem, že pleť působí sjednocenějším dojmem a že drobné skrvnky jsou méně zřetelné. Používám ho večer a pokud druhý den nikam nemusím a nelíčím se, tak i ráno. Je příjemný a dobře se vstřebává. Možná zkusím i další výrobky z této řady. Aknestop používám zatím jen chvíli. Ale byly na něj dobré ohlasy na ostatních blozích, tak uvidíme...Máte s tímto krémem tady dobrou zkušenost? Nebo s jinými výrobky, které mi můžete doporučit..?

You Might Also Like

5 komentářů

  1. ještě můžu doporučit dvoufázový odličovač :) sice je trochu mastnější, ale odlíčí úplně všechno :) já momentálně testuju aknestop v tyčince :)

    OdpovědětVymazat
  2. Aknestop určitě doporučit můžu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mam oba kremy. Co sa tyka depigmentacneho, nepouzivam ho zas az tak dlho, aby som mohla posudit jeho ucinky. Ale aknestop mi po dlhsom pouzivani plet vysusoval. Preto ho teraz pouzivam len obcasne a lokalne na miesta s vyrazkami. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím s dvoufázovým odličovačem, opravdu top výrobek. Co se týče krému Aknestop, zezačátku jsem ho používala na celý obličej a to mi moc dobře nedělalo - měla jsem suché šupinky. Po nějaké době jsem mu ale dala znovu šanci a mazala ho opravdu jen na místa postižená akne a super - dokáže s pupínky zatočit! Společnost Ryor mi je sympatická.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images