columbo style

4/06/2013


V tomhle kabátě si připadám jako Columbova žena. Třeba by mohla vypadat nějak takto :D Konečně jsem odhodila kabát a už nehodlám nosit nic jiného než jarní pršipláště, saka, parku nebo křivák. Ještě než se pustím do barevných outfitů, budu si užívat přírodní barvy. Ale prosvětlené třeba bílou nebo krémovou. Kostkovanou košili jsem si šila docela dávno. Už je mi i malá, ale hodila se místo džínové, kterou jsem zatím nesehnala. Líbí se mi tato v Mangu, co myslíte? Celý look jsem jen zvýraznila hnědými doplňky. Pásek je ručně dělaný a je to malý vintage svkost. Chci si jěště nějakou chvíli užít kotníčkové boty, které mám na sobě.  Přestože jsou vysoké, dobře se v nich chodí. Jen po tom sněhu jsem to s nimi nechtěla moc riskovat.  Silonky opravdu nejsou tělové, možná se tak můžou zdát. Ve skutečnosti mají barvu něco mezi hnědou a béžovou. Sukni jste už na mě viděli, je má oblíbená. Užijte si pěkný víkend :)

1) Trenchcoat Oasis, 2) shirt DIY, 3) belt vintage,  4) skirt DIY, 5) boots Reserved, bag vintage

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Sukňa je jednoducho dokonalá! Si veľmi pekná na týchto fotkách

    OdpovědětVymazat
  2. sukýnka nemá chybu, moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná sukně. Mně se líbí kombinace zdánlivě nakombinovatelného, přece jen country košile a krajka...ale to jde k sobě.

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavé, nikdy bych neřekla, že country košile a krajková sukýnka spolu budou vypadat dobře! Jani, ty jsi prostě dokonalá kombinátorka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle outfit mi přijde naprosto dokonalý.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images