rose with khaki

4/25/2013


Konečně mám tu správnou košili v té správné barvě k těmto květovaným kalhotům. Mají jemný potisk v barvách růžové a khaki. Košile je ze splývavého materiálu, v jednoduchém stylu se zajímavými kapsami. Jestli se vám také líbí, seženete jí v HM ještě v bílé a minty. Fotky jsou z úterý, kdy jsem se byla podívat na prodejní akci Lindexu. Protože podvečer nebylo už takové teplo, přehodila jsem přes ní khaki bundu. Mám ji už docela dlouho a vždycky se k ní po čase vracím, nesmrtelný kousek...Lodičky v pastelově růžové jste už na mě mohli vidět, jsou mé oblíbené. Nejsou moc vysoké a dají se super kombinovat. Co říkáte na kalhoty s potiskem, nosíte je? Jinak mám opravdu radost z toho jarního počasí. Začala jsem opět běhat venku, víkend plánuju strávit na vzduchu a večer pořádat první grilování. Miluju jaro. Co vy, máte nějaký tip na víkend?


1) jacket Zara, 2) shirt HM, 3) trousers Stradivarius, 4) pumps Marks&Spencer, 5) bag F&F, 6) bracelet HM

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Tak tohle je super. Miluju tyhle barvičky, strašně se mi jemný pastel líbí!:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné jemné barvičky, přesně mé gusto :)

    OdpovědětVymazat
  3. toto je super, krásny outfit :) Ja osobne si na nohavice s potlačou netrúfam kvôli postave, ale na tebe vyzerajú super :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, já mám Tvé outfity den ode dne raději. Jsou opravdu sladěné do posledního detailu a jednotlivé kousky ti krásně sedí. Mám radost vždy, když mrknu na nějaký tvůj post. Díky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krasne nezne, moc Vam to slusi!!
    Lea

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, to je krása :) Já se plánuju učit k písemným maturitám, ale taky to vidím tak, že se přesunu ven. A grilovačku bych si taky dala!

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images