sunny day

4/18/2013


Byl by to úžasný den...jen kdybych ho většinu nemusela trávit v práci. Ale i tak jsem si přivstala a užila si dopoledního sluníčka. Muluju takové počasí. Hned to ve mě vzbuzuje lepší náladu. A nevím, jak vy, ale mě se dnes rozhodně nechtělo soukat do kalhot. A už vůbec ne do silonek, protože jsem si vzala sukni. Možná to vzbuzuje víc pozornosti, ale teploměry ukazovaly skoro letní teploty.Všechny kousky, které mám na sobě, vidíte na blogu poprvé. DIY kabátek jsem vám ukazovala samotný v jednom postu, skvěle se hodí k topu, který mám už z minulého roku. A protože mě pastelové barvy stále baví, doplnila jsem outfit už jen bílou. Sukni mám z HM, kupovala jsem ji v zimních slevách. Tehdy se mi líbila s mohérovým svetrem, ale žádný vysněný jsem nemohla sehnat, tak mi ve skříni zůstala ležet. Až dnes jsem si na ní vzpomněla. Myslím, že v téhle kombinaci vypadá dobře, co myslíte? Zkoušela jsem jí i s džínovou košilí dovnitř, ale to celkem rozšířuje. Provětrala jsem i své nové sandálky a kabelku. Ta má jediný detail, a to, že nemá vnitřní podšívku. Takže si s ní ještě vyhraju, uvidíte. Jaký byl váš slunečný den...?


1) DIY jacket, 2) top Lindex, 3) skirt HM, 4) bag Mango, 5) sandals Reserved

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Nádhera! Strašně moc ti to sluší. Ty barvičky do sebe tak krásně zapadají, že mám z celého outfitu skvělý pocit. Blazer je jak z módní přehlídky, povedl se ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi sexy kočka, elegantní v krásném outfitu.

    OdpovědětVymazat
  3. kašli na svetry, tahle sukně je jako dělaná na léto=)...taky jsem si ji kdysi zkoušela, ale měla jsem pocit, že by mi sedla o číslo větší a tu neměli...a nechápu, jak si zvládneš udělat takový krásný sako, já zvládnu tak sukni...

    OdpovědětVymazat
  4. Ach, suprový model! Hlavně ty sandály se mi líbí! Jinak jsi asi hodně otužila, takto odhalená se ještě neodvážím chodit ani tady na jihu :-))

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Ne, ten den bylo opravdu teplo, na kalhoty až příliš...

      Vymazat
  5. Ty botky nemají chybu sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images