harem pants

5/22/2013

1) HM, 2) Lindex, 3) Mango, 4) Mango, 5) Zara
Harémové kalhoty se vrací v modernější verzi. Jsou více přiléhavé, sed mají výše a nohavice jsou dole úzké. Neuměla jsem si v nich sama sebe představit. Jediný střih kalhot které nosím, jsou skinny. Než jsem uviděla ty z Lindexu. Můj dojem že spíše rozšiřují, protože jsou volné, rychle odezněl. Naopak vypadají na postavě moc dobře a jsou hrozně pohodlné. Pokud se pro některé rozhodnete, určitě musí být ze splývavého (pokud možno nemačkavého) materiálu. Aby celý styling nepůsobil tolik sportovně,  nazujte k nim podpatky. Velký výběr mají teď v Mangu, ať už jednobarevné nebo s potiskem. Já se zamilovala do těchto pastelových s vázačkou. Kombinovala bych je s bílým tílkem, sakem a vysokými sandálky. Jestli se necítíte na barvy či potisky, zkuste je jen v černé verzi jako Vanessa Jackman. Co říkáte na harémové kalhoty, nosíte je?



You Might Also Like

1 komentářů

  1. To jsi šťastný člověk, že nosíš skinny. Já je fakt nemám ráda, myslím si, že mému typu postavy nesluší, jenže už aspoň rok mám pocit, že v obchodech jiné kalhoty nemají. Ráda bych si pořídila nějaké barevné džíny třeba, ale všechny jsou hrozně úzké! Už aby ta móda odezněla.
    Jinak harémové kalhoty nevlastním, ale věřím tomu, že jsou pohodlné, a asi by mi slušely, ale je to spíš do teplejšího počasí, což? M.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images