wich one

5/25/2013

Na kabelky od Korse už koukám hodně dlouho, rozhodla jsem se pro Hamilton. Původně jsem přemýšlela nad modelem Jet set. Nebudu první a ani poslední, kdo ji má, ale to mi vůbec nevadí. A proč ne černou, ale hnědou? Protože přesně taková mi chybí, mám jen vintage psaníčko v takovéto barvě a obvykle s sebou nosím víc věcí. Takže tenhle rozměr je přesně něco pro mě. Navíc nosím dost často zlaté doplňky a kování na kabelce s nimi bude perfektně ladit :) Teď jen rozhodnout jakou. První se mi líbí, že má zajímavě zvýrazněný lem a tad druhá mi zpracováním připomíná psaníčka Bottega Veneta. Která se vám líbí víc? Pokuď nějakou kabelku od Korse vlastníte a objednávali jste ji přes net, budu ráda za tipy, kde jste ji sehnaly a zda jste byli s nákupem, cenou, dodáním spokojeni...

You Might Also Like

13 komentářů

  1. za mě rozhodně tu první! :-) mě se Hamilton obecně moc nelíbí, ale když už, tak v té hnědé a určitě ta první :-) budu se těšit na outfit s ní :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Je úžasná,
    mě zaujal model Selma :)

    Je težké se rozhodnou,
    ale já bych asi raději prala tu vpravo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mne sa páčia obe, ale viac asi tá naľavo :) Inak podľa mňa je super, že si sa rozhodla pre hnedú, mne sa páčia viac, než čierne :)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou krásné obě, nedivím se, že nevíš, ale asi bych brala tu vlevo :)

    OdpovědětVymazat
  5. mne se libi vic vlevo, je zajimavejsi a urcite ji nikdo nebude mit!
    jinak ja svoji kupovala primo v USA, tak neporadim:(
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  6. Obe sú skvelé, ale brala by som tú druhú. Je originálnejšia :)

    OdpovědětVymazat
  7. určitě tu druhou když už, přijde mi originálnější a zajímavější :) myslím, že pokud si jí vezmeš jen tak k nějakému decentnějšímu outfitu, hezky ho jí oživíš :)

    OdpovědětVymazat
  8. brala bych tu první, protože myslím, že kabelka napravo by se mohla tlouct s nějakými divočejšími vzory :)

    OdpovědětVymazat
  9. Líbí se mi obě. Asi kvůli kombinování je ta vlevo vhodnější.

    OdpovědětVymazat
  10. Ja mam klasickou cernou, kupovala jsem z ebags.com, ale dorucovali mi ji sice v USA, ale maji worldwide shipping a asi nejlepsi cenu. Ja bych urcite zvolila tu prvni, bude se ti hodit ke vsemu a to je u takoveho kousku dulezite. Trosku mi na ni ale vadi, ze je strasne tezka, i kdyz je prazdna...kdyz tam nahazim par nezbytnosti, tak se stava skoro nenositelnou=) Stejne jako treba Celine kabelky. A kdyz se vezme pres rameno s tim popruhem, tak se dost prohyba a nevypada to moc hezky. To jsou takove uzivatelske poznatky=)

    OdpovědětVymazat
  11. Ta levá se mi líbí víc, ta napravo je na můj vkus už trochu překombinovaná, výrazné kování, zámeček, ještě do toho proplétání po celé ploše..
    Kupovala jsem v kamenné prodejně, tak přes net neporadím :)

    OdpovědětVymazat
  12. určitě ta levá! :) to proplétání je zbytečně moc :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images