2. anniversary

6/02/2013


Můj blog má druhé výročí. Jsem ráda, že mě stále sledujete, komentujete a že vás blog pořád baví. Za uplynulý rok se v mém životě stalo hodně věcí, hodně změn, hlavně osobních...a proto jsem ráda, že se k blogu a hlavně k vám můžu vracet. Je to něco, co mě těší, baví a bavit i bude. Takže se mě nezbavíte :D A za to vás chci odměnit malou soutěží. Jeden z vás získá balíček od Welly. Sada obsahuje šampón, kondicionér a nesmývatelný krém pro vlnité vlasy a pěnovou barvu na vlasy, odstín 5/0 light brown. Stačí, když mi do komentářu napíšete, jaký máte typ vlasů a jaká kosmetika se vám nejvíc osvědčila. Nezapomeňte připojit email,  abych vás v případě výhry mohla kontaktovat. Soutěž potrvá do 10. června. Držím palce :)


You Might Also Like

14 komentářů

  1. Gratuluju! Ať máš stále tolik skvělých nápadů na články jako dosud. :)
    Já mám sice rovné dlouhé a nejradši používám šampony bez silikonů, protože se mi po nich vlasy mnohem méně mastí (značky zkouším různé), ale kdybych náhodou vyhrála, sadou (kromě barvy, ta by se mi hodila :) ) bych podarovala přítele, jelikož je vlnito-dlouhovlasý a neví, co s tím, když mu to všude lítá. A známe chlapy a kosmetiku :D takže jsem ho zatím nedonutila si něco na tu nezkrotnou kštici pořídit. Takhle by neměl výmluvy. :)

    Krásný den
    Runa

    runa.ars@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to gratulujem, nech sa ti darí aj naďalej! :)
    Čo sa týka mojich vlasov, tak sú dosť "problematické", prirodzene ich mám kučeravé a ak ich nevyžehlím, je s nimi dosť roboty, kým ich trochu upravím :) Takže ten krém na vlnité vlasy by sa mi hodil :) Inak som vyskúšala aj presne tento kondicionér a bola som s ním spokojná, inak používam najradšej na vlasy kozmetiku Dove :)
    zuzanagrajciarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Pani, gratuluju. ;-)
    Preji Tvemu blogu spousty ctenaru, protoze si to opravdu zaslouzi a mrzi me, ze jich tu neni vice ale oni si casem k Tobe cestu najdou. :-)
    Mam kudrnate, suche, lamave vlasy, ktere jakz tak zkrotim zehlickou na vlasy, ale po chvili se mi zase zvlni.
    Kosmetiku, ktera by mi pomohla jsem zatim neobjevila, ale doufam, ze najdu jednou neco, co mi bude vyhovovat. Ale snad to nebude az mi bude sedesat. :-D

    lespetitsjoies@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ja sa popravde o svoje vlasy nejak extra nestarám, lebo to myslím nepotrebujem. Podľa mňa čím menej toho na ne dávam, tým lepšie. Akurát tak šampón a raz za mesiac balzam, mám ich od prírody rovné takže nežehlím a ani nenatáčam dáko často.
    paula.kulichova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Všetko najlepšie k druhému výročiu :)
    Vlasy mám prirodzene rovné. V posledno čase sa mi veľmi osvedčil šampón na poškodené vlasy od garnier (ten nový oranžový)
    vik.ppop@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Všechno nejlepší k druhému výročí ať se dál daří :)

    http://myworld-and-mythoughts.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. jůůů, všechno nejlepší a hodně blogových úspěchů :-)
    já mám vlasy normální, rovné a bez objemu... nejvíc se mi osvědčil klasický Head&Shoulders, ale teď po vysazení HA mám trošku problém s přecitlivělou vlasovou pokožkou, takže hledám něco, co mi bude vyhovovat více...
    mujfialovysvet@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Mam vlnite hnede vlasy, u korinku mastne, v delkach suche, se sklonem k vypadavani... Vlasovou kosmetiku stridam, ale nakonec se vzdy na cas vratim ke svym stalicim - samponu s placentou queen helene a masce gestil wonder. Ty nikdy nezklamou a jsou to moji dva oblibenci.
    Gratuluji k vyroci a preji spoustu chuti a inspirace do dalsiho blogovani.
    ca.roll.ka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. mám jemné, splihlé vlasy a zatím se mi nejvíc osvedcila sada loreal professionel na poskozene vlasy.. ale ani ta neni uplne idealni, tak rada zkusim neco noveho:) novotmar@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Gratuluji k výročí blogu, jen tak dál! :)
    Mám dlouhé vlasy, normální až suché, většinou rovné se sklonem ke krepatění takže zrovna tato výhra by mě potěšila a trochu zkrotila ty mé pačesy :)
    Dobrý vlasový přípravek stále hledám, ale osvědčil se mi sprej Aqua Light od Pantene. Používám ho na suché konce vlasů, jsou pak hebčí.
    ZamecnikovaAdela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Gratulace. Já mám vlasy normální, dlouhé, střední hustoty a vcelku bezproblémové, proto mi na vlasy stačí jakýkoliv šampón a maska. Jelikož mám vlasy dlouhé s občasným skolnek k třepení, tak se neobjedu bez olejíčku do konečku. Výborný je klasický kokosák nebo biosilk.

    Radka.Valuskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. lucik.hroch@seznam.cz
    všechno nelepší blogu :)
    vlasy mám hlavně strašně nepoddajné, když si je nakulmuju vydrží to sotva pul hodinky :/ mám moc ráda takový růžový sprej od gliss kuru vlasy po něm krasně voni a lesknou se :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, gratuluji a přeji hodně úspěchů, na tvoje stránky chodím moc ráda :)

    Moje vlasy jsou kapitola sama pro sebe, nezvladatelné, suché, příšerně kudrnaté a hlavně mi vůbec nerostou...Nemám snad žádný produkt, který by se mi někdy osvědčil. Jediná věc co ráda používám a má asi i nějaký smysl je bio kokosový olej purity vision.

    Měj se hezky. :)

    lucakropi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. přeji vše nejlepší a spoustu inspirace... moc ráda čtu tvůj blog a procházím starší články, hlavně rubriku DIY ;-)

    vlasy mám dlouhé, vlnité, nepoddajné a suché, hlavně konečky. osvědčil se mi šampon - Kérastase Biotic Bain Bio Recharge Dry Hair, dále používám - Goldwell Kerasilk Instant Silk Fluid proti krepatění vlasů.
    nejvíce se mi však vyplatilo investovat čas do mazání konečků všemi možnými olejíčky. pokud mám zrovna prázdné prasátko, stačí obyčejný olivový olej.

    lepší než všechna kosmetika na vlasy je však šikovná kadeřnice...

    lilibijoux@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images