instaweek#

8/29/2013



1) Croatia, 2) our trip, 3) Šibenik town, 4) bikiny set, 5) outfit detail, 6) my summer books, 7) first Aperol Spritz, 8) fig, 9) Jadrija beach, 10) me, 11) new bedding, 12) Stradivarius shirt, 13) Zagreb, 14) Zara home shop, 15) swan, 16) Budapest

Máte rádi instagram? Občas sem budu přidávat moje instapictures. Všechny fotky jsou z posledního týdnu, který trávím v zahraničí. Opět jsem si oblíbila Corvatsko, válení na pláži v oranžových bikinách, které jsou po mojí mamce a jsou naprosto dokonalé. Céle dny jsem se ládovala sladkými fíky a trávila čas povinnou četbou. Udělali jsme si výlet do Záhřebu a nakupovací den. Ochutnala jsem svůj první Aperol Spritz a mám další závidlost. Zamilovala jsem se do Zara home doplňků a odnesla si jedno skvělé povlečení. Poslední zastávkou před návratem domů je Budapěšť. Je to úžasné město, ale o tom až příště...udělám samostatný trip tip, tak se těšte :)

You Might Also Like

4 komentářů

  1. ráda se na instagramové fotky dívám:-) Zara home doplňky yse mi také strašně moc líbí, škoda, že to není někde u nás.

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  2. Sama instagram nemám (s mojí starou Nokií ani nemůžu), ale hrozně ráda si fotky prohlížím:) A ZARA má i bytové doplňky? To zírám, tam bych si vybrala určitě spoustu věcí!

    nový DIY a outfit post na : http://worldneedsblondes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images