autumn trend: check

9/03/2013

 1) loafers Pull&Bear, 2) pants Topshop, 2) skirt Stradivarius, 3) coat Topshop, 4) skirt Mango, 5) shirt Pull&Bear

Jeden z podzimních trendů, který se opakovaně vrací, je kostka. Vypadá stále dobře, nejlépe na klasické flanelové košili. Mně se nejvíc líbí kombinace černé s červenou, kdy károvaný vzor dobře vynikne. Výhodou takového kousku je,  že je příjemný na dotek a hřeje. Stejně dobře ale vypadá na kabátě. Jen se dívejte po tom, co má jednoduchý střih, třeba v pánském stylu. Kostka se dá skvěle kombinovat např. s džínovinou, jednobarevným denimem, černou nebo přírodně hnědou kůží. Ale i s jinými grafickými vzory, pokud si troufnete třeba na proužky nebo puntíky. Umím si představit červenou kostkovanou košili s džíny a tmavě zeleným sáčkem, doplněné o hnědé boty či kabelku. Pokud se vám nechce zrovna do celého kousku jako sukně, nebo kalhoty, sáhněte po vzorovaných doplňcích. Kostkované loafers oživý i jednoduchý černý outfit a káro na kabelce vypadá vtipně. Klidně postačí i šála nebo šátek. Co říkáte na tenhle trend, nosíte kostky?


You Might Also Like

6 komentářů

  1. Já se zrovna hodně rozmýšlím, jestli bych unosila červenou kostkovanou košili a pořád si nejsem jistá! Dokonce jsem jednu měla i zamluvenou, ale pak si ji nevzala...

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se tento vzor líbí, ale je to na mě takové drsné :DD

    OdpovědětVymazat
  3. Kostku miluju na sukýnkách, ale už si nejsem tak jistá, jestli ještě v ní mohu chodit. Budu muset zvolit klasickou pouzdrovou sukni nebo košili. Ta omlazuje :-) Dolní prostřední foto.

    OdpovědětVymazat
  4. hrozně se mi to líbí :-) ale asi na jiných :D na mně mi to vždy působí drsně

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  5. Já mívala několikery kostkované kalhoty, ale ty už jsou dávno pryč. Ale kostkované flanelové košile mám a nosím je ráda. Nedávno jsem si koupila károvanou sukýnku, ale byla jsem líná zkoušet a je mi malá :( Tak se budu muset poohlédnout po jiné.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images