denim shirt

9/22/2013

denim shirt Clockhouse
Je dokonalá...moje nová džínová košile. Má přesně odstín, který jsem hledala, jelikož mám doma už jednu, ale jen v bledě modré. Naopak středně modrá je mnohem lepší. Nikdy jsem takové košile dříve nenosila, ani se po nich nedívala. Ale teď je dalším kouskem, bez, kterého si nedovedu představit šatník. Důvod je jednoduchý. Stejně jako džíny, se denim košile skvěle kombinuje. Dá se nosit pod sako, parku, béžový trenčkot, v džínovém kompletu, s bílými kalhotami. Nebo v kombinaci s kůží, zvířecími či květinovými potisky. Barevně se doplňuje snad úplně se vším. Momentálně bych sáhla po vínové, hnědé, černé nebo béžové. Tu mojí si nejlíp spojím s černým koženým křivákem a tmavě šedivými džíny. Pokud nějakou sháníte, mrkněte se po té z tenčeného denimu. Látka je měkká, splývavá a necítíte se v ní jako v uniformě. Co vy a džínová košile, nosíte?




You Might Also Like

8 komentářů

  1. úžasná! už delší dobu sháním denimovou košili, ale nikde jsem nenarazila na tu pravou, tahle vypadá opravdu perfektně, takže co nejdříve letím do c&a! Díky za tip :) Už se těším na outfity s ní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám, je měkká, ale dlouhá - tedy pro mne. V petite jsem jí nikde nikdy neviděla, takže není až tak jednoduché ji kombinovat kvůli množství látky a nechci uzel jako na třetím snímku. Tvoje ja krásná. Délka tobě určitě vyhovuje, když jsi vysoká. Je to skvělý kousek.

    OdpovědětVymazat
  3. Už se těším na outfity :) Já teda klasickou denimku nemám, jenom takovou s krajkou a krátkým rukávem, ale i tu moc ráda nosím!

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna nad jednou jsem dneska přemýšlela, ale vyhrály kalhoty a mikina, takže asi tak.). Ovšem moc se těším na tvoje outfity!

    OdpovědětVymazat
  5. doma ji nemám, ale ta tvoje vypadá skvěle...těším se na outfity

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  6. Ta je parádní!. Právě takovou teď sháním:)

    http://worldneedsblondes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. stale shanim tu pravou:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images