in the plaid

9/03/2013


První podzimní look. Sice mě moc netěší, že se tak rychle ochladilo, ale nová módní sezóna mě chladnou nenechává. Na podzimu mě nejvíc baví vrstvení. Dává to mnohem větší prostor kreativitě a outfity jsou zas o něco zajímavější. Na podzim si navíc můžete vyhrát s doplňky, jako jsou šály, šátky, rukavice, vesty, atd. Já mám na tomto období ráda ještě jednu věc...můžu nosit opravdu vysoké a přitom pohodlné boty, tzn. kozačky. 
V minuém postu jsem psala o trendu kostkovaných věcí. Károváná košile, obzvlášť v červené, je věčná záležitost. I pro mě je odteď nepostradatelným kouskem. Mám jí spojenou se zimou. Zkombinovala jsem ji se studenými barvami, abych jí dala o to ještě více vyniknout. Černé džíny mám dlouho a vždycky je nejčastěji nosím v chladnějších dnech. Pletený biker kabátek je nový, skvěle se k téhle kombinaci hodí. A kabelka tentokrát podruhé, říkala jsem, že ji na mě uvidíte častěji. Mám pro to jednoduchý důvod, barevně se skvěle doplňuje. Teď ještě sehnat správnou koženou bundu a rovné kozačky pro rockerský vzhled, ten mě baví. Ale tenhle měsíc se nákupům raději vyhnu, nechám si to až do Londýna, kam se příští měsíc chystám. 
PS: Máte někdo radu jak si chytře zabalit kosmetickou výbavu...?

1) jacket Lindex, 2) shirt Stradivarius, 3) pants secondhand, 4) clutch HM, 5) collar necklace Lindex

You Might Also Like

9 komentářů

  1. To je přesně ta košile, co omlazuje, i když ty to nepotřebuješ. Ten pletený biker je super výmysl a hezký. Moc ti to sluší. Kde mám rychle koupit košili, abych mohla okopírovat tvůj skvělý styl :-)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Takovou košili teď seženeš určitě všude, viděla jsem ji např. v Zaře, Bershce...ta moje je ze Stradivariusu :)

      Vymazat
  2. ahoj,prosim pekne,odkud mas ty boty,uz dlouho takove shanim?je to nejaka aktualni kolekce?moc dekuju! a slusi ti to:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kupovala jsem je tady (http://www.nelso.cz/cz/place/258893/), ale už minulý rok...

      Vymazat
  3. perfektni outfit!libi se mi ten kabatek!
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  4. Jů, pěkný čistý outfit. Užij si to v Londýně, taky bych se tam ráda podívala :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kosmetiku balím do menších PET nádobek Muji, které jsem si koupila v Londýně, nevozím pak tuny kosmetiky, teď i na webu. Lída http://www.muji.eu/pages/online.asp?Sec=18&Sub=78

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images