DIY tartan skirt

10/09/2013

Asi už mám ve zvyku vždy před odjezdem vytvořit nějaký kousek, který si rovnou zabalím s sebou. V případě cesty do Londýna to byla tahle kostkovaná sukně. Tento vzor se mi hodně líbí a na podobnou sukni jsem koukala už v Mangu nebo M&S. Úplnou náhodou jsem narazila na zbytek kostkované vlněné látky, tak jsem se narychlo pustila do šití. Původně jsem chtěla ještě přidělat kapsy, ale nezbyl čas. Nakonec se mi s našitými zipy líbí mnohem víc. Co řikáte na výsledek? Budu ji nosit se světlým svetrem a džínovou košilí ve stylu školní uniformy. Nebo s černým křivákem a bílou košilí. 

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Já tě prostě šíleně obdivuju! Taky bych si chtěla sama tvořit oblečení. Jak ses to naučila? Z návodů, nebo tě to někdo/škola naučil/a?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. něco praxe při střední, něco je o zručnosti a trpělivosti, ale hlavně tě to musí bavit, pak se vždycky daří :)

      Vymazat
  2. Jů, pěkná, podobnou jsem si tuhle zkoušela v obchodě. Já jsem si říkala, že sis do Anglie asi nezabalila zip (na fotce s kufrem to tak vypadalo). :) M.

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé! Chytře jsi tam dala ty zipy. Nerada šiju kapsy, protože mne pak rozšiřují. Pro mne už to s těma zipama asi není, ale úplně se těším, až tě v ní uvidím. Chystám se na šití, jen si najít čas. FYI - Mají červený tartan - vlněnou látku v Parexcellence, ale metr za 1800,-Kč, což se mi vůbec nechtělo kupovat. Vystačím si s tou mou historickou sukní :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, jsi opravdu šikovná! Jako z obchodu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Můžu se jen zeptat - Ty jsi chodila na školu, která byla zaměřená na šití??
    Ta sukně je fakt nádherná, škoda, že nešiješ na zakázku :D hned bych si ji objednala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Na střední jsme měli praxi, ale baví mě to odmalička...tak mi to zůstalo doteď. Na zakázku jsem šila jen parkrát, na dálku se to moc nedá a mám teď hodně povinností, tak ani nezbývá moc času na mé výtvory.

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images