new in...coats

11/02/2013


Dočkala jsem se a našla konečně růžový kabát podle svých představ. A že to hledání trvalo dlouho. Můj první vysněný jsem si vyhlídla v M&S, ale nikde ani v Londýně ho už neměli. Tenhle z Warehouse je ale ještě lepší. Pánský střih je zajímavý kontrast se sladkou barvou a hodí se tak k ženským prvkům, ale i úplnému opaku, jako kůže, denim, černá, šedivá, basic kousky...Druhý kousek je zebrovaný kabát z Sheinside. Podobný se mi zalíbil minulou sezónu už v Zaře, ale nestihla jsem ho. Ikdyž jsem čekala, že bude ze silnějšího materiálu, nakonec mi to nevadí. Dá se tak vzít pod kabát, přes šaty a nahradí svetr. Zamilovala jsem si tenhle potisk. Kombinace s džínovinou je super, ještě výraznější efekt bude s výrazně barevnými kousky. V zásobě mám fuchsiovou košili, smaragdové šaty, oranžový top. Ale láká mě královsky modrá. Už se těším, až vám je oba ukážu v outfitech :)

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Těm cukříkovým kabátum jsem na chuť nepřišla, ale je mi jasné, že ho perfektně zkombinuješ a bude ti slušet stejně jako zebrovým, ten by se líbil i mě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Juu ten ružový vyzerá dokonale! ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Růžový vypadá staršně měkoučce a příjemně a zebrovaný zase hodně "in", všimla jsem si, že momentálně dost letí tyhle zebra vzory. Já mám klasické kabáty, hnědý a černý, na kabáty mě moc neužije, ale těším se na ty tvé kombinace.).

    OdpovědětVymazat
  4. Oba jsou naprosto super, těším se až je uvidím v postu.) worldneedsblondes.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé jsou oba. Těším se na kombinace!

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images