sequins for day

1/19/2014


Strašně dlouho jsem toužila po flitrovaných šatech, až jsem našla ty pravé v Zaře. Mají tmavě stříbrnou barvu, jsou hustě pošité a v lingerie střihu. Láska na první pohled. A budu je nosit ve dne v noci. Důkazem, že flitry skvěle fungují i na den, je tenhle můj outfit. Stačí si přes ně vzít teplý svetr, vysoké boty a jde se. Nic složitého. Pokud chcete, aby flitry ztratily něco víc z večerní noblesnosti, uzemněte je něčím na běžné denní nošení. Dokážu si je skvěle představit s tartanovou košilí, džínovou bundou nebo koženým křivákem, co myslíte? A kdo si všiml mého utrženého knoflíku na kabátu...? Ani nevíte, jak je těžké sehnat podobný nebo ještě hezčí ve stejné barvě :)

1) coat vintage, 2) men's jumper vintage, 3) sequins dress Zara, 4) bag Zara, 5) boots Next

You Might Also Like

7 komentářů

  1. krásná kombinace! :) těším se, až šaty předvedeš v celé jejich parádě v nějakém večerním looku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sice šaty nejsou vidět celé, ale i tak mne ohromily. Já poslední dobou nosím flitrovou sukni v podobném stylu, taky odlehčené svetrem. Už se těším až je uvidím i v dalším outfitu :-)

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. Páááni, naprosto špica kombinace s tím kabátem a tak celkově, wow :) Taky se těším na večerní look nebo až je ukážeš celé. A knoflíku jsem si všimla, to chápu, že musí být těžké sehnat podobný.

    OdpovědětVymazat
  4. Tobě to tak sluší. Je to velice hezké! Já flitry můžu pořád a ten svetr je vážně super. Nevěřila bych, že je pánský. Ten by se mi hodil právě na různé kombinace, aby outfity byly na denní nošení. Mám pocit, že se vždy až moc vystrojím.

    OdpovědětVymazat
  5. Co se týče kabátu, nemůžeš si koupit dva a každý úplně jiný? :) Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  6. Ja teda flitrom ako takym prilis nefandim, ty si ich ale skombinovala skvelo. :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images