Details vol. 5

2/08/2014


Jestli máte rádi fotky detailů, tak vás tenhle mix z mých outfitových postů potěší :) Všechny looky jsou z letošní zimy, doufám, že už nebude tak dlouhá. Jaká vlastně byla? Plná tartanové kostky, do které jsem se doslova zamilovala. Mám několik kousků s tímto trendy vzorem, ať už na košili nebo, kabátu, ale i sukni (těch mám hned několik) a psaníčku. Teď vlastním i jedny kostkované boty, které jsem vám ukazovala v předchozím postu. Doslova mánie, nemyslíte? Následovaly pastely. Ty mě baví každou zimu a tu letošní jsem si konečně pořídila světle růžový kabát. Láska na první pohled. Kombinuju ho ve stejných barvách pro maximální antišedivý efekt. Občas se vracím k přírodním odstínům hnědé, béžové a karamelové. Jsou to hřejivé barvy, stačí je něčím oživit a máte nenucený, ale přitom zajímavý celek. Vínová...když jsem si ji neužila minulou sezónu, tak alespoň teď. Mám kabát ve vínové a jsem schopna v něm trávit celý týden, nepřestane mě bavit. Stejně jako šedivá. Zamilovala jsem se do téhle barvy natolik, že jsem si musela jeden takový kabát ušít. A jsem s ním maximálně spokojená. Je to další univerzální kousek, který budu nosit každý rok. Vlastně ta moje zima byla hodně barevná. Jaký look se vám líbí, nebo co jste si tuto zimu oblíbili nejvíce?


You Might Also Like

7 komentářů

  1. Nádherné! Kabátů není nikdy dost! Konečně mám hotový ten černý. Je to trochu nuda v porovnání s tvými krásnými barevnými.
    Krásnou sobotu a neděli přeji.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Krasne! Nejvice se mi libi ten tartanovy kabat co sis usila. Je dokonaly!:)

    OdpovědětVymazat
  4. skvělé fotky, opravdu zajímavé kombinace!

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné kúsky!!! Priala by som si mať každý jeden vo svojom šatníku :) Hlavne tie kabáty vyzerajú luxusne a štýlovo radosť pozerať :)
    LIPSTICK JUNGLE BLOG

    OdpovědětVymazat
  6. Proto Tvůj blog miluju.. tolik skvělých a zajímavých outfitů. Vždycky když se na ně dívám napadá mě, že jsem vlastně ještě na žádném jiném blogu neviděla podobnou kombinaci.. A hlavně to, že si spoustu věcí šiješ sama, za to Tě obdivuji :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné fotky a článek, obdivuju tvoji šikovnost a DIY kousky i to jak je pak umíš zkombinovat :))

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images