fashion trend: sporty sleek look

2/01/2014


Další z jarních trendů je sportovně laděná elegance. Skloubí v sobě elegantní kousky s čistě sportovními věcmi. Jak na tento styl? Existuje jednoduché pravidlo, zkombinujte max 2 sportovní kousky a zbytek outfitu vybírejte s typicky ženskými prvky. Jinak byste působili, že jdete z cvičení nebo fandíte fotbalovému týmu. Co jsou základní kameny sporty chic stylu? Určitě tenisky, teplákové kalhoty, mikiny, trička spotiskem a čísly, bomber a univerzitní bundy, kšiltovky, džíny, ale klidně i ponožky...Pokud zvolíte sportovní vršek jako mikinu, vemte si k ní úzkou pouzrovou sukni, nebo v áčkové siluetě a sandálky na podpatku. Bomber bunda vypadá dokonale přes malé černé. Teplákové kalhoty zase s jemnou blůzkou a sakem. Oblekové kraťasy s vyšším pasem zkombinujte s cropped topem, sakem a nazujte tenisky. Důraz je kladen na pohodlí. Nic by vás nemělo příliš obepínat. Sporotovně laděné kousky se šijí z příjemných materiálů, jako je bavlněný úplet, teplákovina, ale v poslední době hodně i neopren. Já si brousím zuby na mikinu s prošívaným vzorem, stříbrné tenisky a černobílou bomber bundu. Začaly se mi líbit i zkrácené topy. Sice je nebudu nosit s holým břichem, ale vypadají dobře třeba s nějakým delším šifónovým tílkem.Inspiraci sporotvně laděnými outfity hledejte např. u Julie, Ziny a Iriny.

 1) bomber jacket Lindex, 2) sneakers Zara, 3) sweatpants HM, 4) sandals Zara, 4) skort Emma Lindquist for Lindex, 5) white top Lindex, 6) bag Zara, 7) sneakers Zoot, 8) top HM


You Might Also Like

3 komentářů

  1. Tento styl se mi moc líbí. Je hodně mladistvý, ale snad ho můžu i já hlavně kvůli pohodlí. Mám už na cestě mikinu a bomber plánuji ušít, ale možná si jej koupím. Už se těším na tvé outfity. Vždy ti to moc sluší, čím dál víc. Tvůj styl je světový, takový luxusní.

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa toto paci, napriklad na piatom obrazku alebo na osmom prve dve kombinacie by som si kludne vzala aj na seba. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super mix:) Zvlášť to sportovní tričko...já na tenisky chodím sem:
    http://www.svetbot.cz/k16-tenisky.xhtml

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images