Adidas for active life - S/S 2014

3/09/2014


Před pár týdny sem se byla podívat na prezentaci jarní kolekce Adidas. A protože s jarem zase začínám více sportovat, tak to po mě bylo aktuální téma. Prezentace byla rozdělena na několik částí. Nejvíc mě zajalo oblečení a obuv na běhání, protože už potřebuji obměnit výbavu. Pak kolekce Adidas Originals, která je běžně nositelná i mimo tělocvičnu. Můžete se těšit na kousky s květovaným potiskem, kožené kabelky, mikiny s indiánskými třásněmi, trička se cvočky a nýtky. Úplně mě ale nadchly kousky od Stelly McCartney, které jsou spojením praktického s módním. Uvažuji, že zainvestuji do cvičebního úboru do posilovny. I když jsem nikdy nechtěla za sportovní oblečení příliš utrácet, její topy, legíny nebo mikiny mají vždycky něco navíc...Na její kolekci můžete nahlédnout na stránkách tady. Ještě se podívám po klasických Superstar teniskách, které se teď hodně začaly nosit. Třeba mě konečně v nějakých uvidíte v rámci outfit postu :) Zalíbilo se vám něco z jarní kolekce?



You Might Also Like

3 komentářů

  1. Nemohu si pomoci, ale prijde mi, ze Adidas posledni roky hodne zaostava za Nike.
    Prijde mi, ze Nike ma lepsi design i materialy a i u obycejneho tricka na behani jsem u Nike nadseny uz jen praktickym strihem, zatimco cenove stejne varianty od Adidasu mi prijdou jako "nejake" sesite obdelniky latky.
    O botach nemluve.
    Ale ja se moc soustredim na sportovni cast. Nedokazi si predstavot ze bych neco z civilniho nosil, takze tomu zas takovou pozornost nevenuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi máš v něčem pravdu. Mám boty na běhání od Nike a jsou super, nestály mě majlant, ale vydržely a to je nosím i na cvičení :) U Adidasu mě víc než sportovní část baví právě ta civilní. Je to dané i tím, že teď na jaře se stal trendem sporty chic styl...tak koukám po teplákách nebo mikinách a bomber bundách.

      Vymazat
  2. Kolekci jsem take videla a nejvice mi badchla ta od Stelly. Jinak pokud bys chtela si neco z kolekce od Stelly koupit za fajnovou cenu a netrvas na nejnovejsich kouscich, tak mrkni do Fashion Areny ve Sterboholech do outletu. :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images