Lindex shopping

3/06/2014


Mám pro vás pár novinek od Lindexu. Novou tváří jarní kampaně se stala známá herečka Kate Hudson. Připravila si pro vás nositelné kousky v boho chic stylu, který je jí velmi blízký a jednoduchou městskou eleganci. Kolekce bude k dostání jak v obchodech, tak i na webu od 19. března. Najdete v ní jemné splývavé blůzy, šaty s asymetrickým střihem, pletené svetry, dlouhé cardigany, džínové šortky, vesty, zdobené bundy a spoustu dalších věcí. A pokud se chystáte do Lindexu na nákupy a chcete si zásobit svou jarní výbavu, tak chvíli počkejte. Elle ve spolupráci s Lindexem si pro vás připravili shopping akci, kde můžete nakupovat se slevou 30%. Akce se uskuteční 18.3. v Praze v OC Smíchov a v Brně Olympii. Tak určitě nepropásněte. Stačí se jen zaregistrovat na stránkách Elle. Vybrala jsem pár kousků, které se dají dobře kombinovat a určitě se dají nosit více než jednu sezónu. Je něco, co vás od lindexu zaujalo a chcete to mít ve skříni?



You Might Also Like

3 komentářů

  1. Na tu akci se chystám, mám pár kousků vyhlídnutých, tak si snad aspoň jeden pořídím :) A ty tam jdeš taky? Že by jsme se potkaly ;) Btw Kate Hudson mám ráda, myslím, že pro Lindex dobrá volba!

    nový post: http://worldneedsblondes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, příjdu se podívát, mám vyhlídnutých pár nových přírůstků do skříně, musím přece tu novou šatnu něčím zaplnit :D

      Vymazat
  2. To si tam určitě něco musím vybrat. Kate je 35, tak to je tak akorát oblečení pro mne ;-)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images